A WHO DIS A TRY SEH POPCAAN A LOOK DEM?

9 thoughts on “A WHO DIS A TRY SEH POPCAAN A LOOK DEM?

1. Chief keef baby mother , she and har friend been telling lies on rappers with fake convo n pregnancy for a come up .. but i guess dem bite the right hook now cuz everything jamaican see dem run wid it

2. I’m sorry call me blind, deaf and dunce but based on how Popcaan chat I don’t think he would text using certain words such as: dunno, inquire; along with the overall tone of those messages. I don’t believe is Ms.Rhona son messaging that woman.

3. That dont sound like him at all. Poppy is an artiste known for making up slang and catch phrases. Dis nuh sound like him.

Girl you meet somebody online and get trick. #catfish

4. So is a real ooman? I thought it was a crossdresser. Everybody inna big bag a hair, ten lbs a makeup, and pump breast and batty you don’t even know who is who online no more.

5. No she them say did cause the split with Tommy and Wacka. Girl you get trick cause popcaan can’t spell so good him spell like how him talk. That’s not popcaan. Try again next year hunny

6. Bwoy dem gal yah! If u a go come wid crap at least do investigation first nuh! Popcaan wouldn’t type ntn like that. Secondly, u hav gal a jamaica that will beat fi him just because dem deh wid him inna dem head! Our entertainment report ppl (Anthony Miller etc) if dem decide fi interview u and hear wah u seh and suptn nuh sound right a it dat!

One dem a foreign jus jus dumb and desperate as di one dem out yah!

7. Popcaan do not and I repeat do not write like that pappi write exactly how him talk and I know that for a fact bitches looking for a come up but u looking it from the wrong one An photoshop deh there hunni so that’s not him face timing u