ADVANTAGE COMMUNICATIONS

Hey pinky good morning….. plz hide my id…… popular call center inna new kingston advantage communications have a hypocritical manager whe name linton n shenae……. dem have teams inna the company and a dem have flow account….. if you in a team and dem dont like ur teamlead, just memba you get whe the duck get…. you cant progress or move up… dem blackball you… they dont know how to talk to agents especially the linton him….. disrespectful bad bad bad…. but because a covid n alot of place not hiring yo have to just suck salt thru wooden spoon….. you have a teamlead whe name toniann.. mek me tell you suppin… you eva see a snake with claws.. have all hand wid knife inna it?? Well a she dat… snake inna grass.. double side sword… backbita n the biggest crab inna the barrel….. me fraid a she bad bad…. dem always seh any badi whe di eva close enough fi smell di manager fart beva trust dem…. if dem nuh like you.. you nah gey position.. no matter how u grades Good…. worst place me eva wuk…. alot young girls a look work there now…. but a word of advise…. go work deh yes n mek yuh money… nuh mek nuh fren no matter how dem a laugh up laugh up wid yo.. especially toni she if dem put you pan flow… cause she love new comma…. mek u money n go a u yard…….. plz post fi me deh mek the young girls dem whe a look wuk dem have a heads up