AFTAH YUH TEK DI GIRL CLOTHES SMH

mi did de a jamaica n thing suh mi mek two a mi fren dem cum stay wid mi one a dem we know each other from we small and everytime we guh out mi pay fi r food everything like taxi fair everything wen she de mi house she can eat anything she want mi bring suit fi r mi gi r mi things su wen she ask anu like mi aguh tell r no uh nu know seh afta mi bring out di gyal su much time gaah dinner n diff places
n mek she a stay wid mi di gyal theif mi clothes dem n she theif dem by di suit to. just a sen r in fi mek ppl aware of the clothes theif she is.

8 thoughts on “AFTAH YUH TEK DI GIRL CLOTHES SMH

1. My girl the materialistic Jamaicans nowadays will leave you naked when you visit yawd. Dem act like you nuffi carry back nutten to wear when you reach back overseas

2. She shouldn’t take your stuff, but why did you have to post her up for clothes! Were u even a friend in the first place..

3. I wonder what you would do to her if she lied on you, tek yuh man or disrespected your mother. Smh. Yuh would string har up and shoot har wid a catapult??? Her last message seemed like she was remorseful even though she still didn’t admit stealing your clothes. Smh. Uno all need to grow up.

4. She has not admitted to stealing anything. Why did you post her picture? That is why I tell my little sister wear anything for me, your mom or bro. Nuh borrow from no gyal cuz the minute u n dem fall out dem embarrass you or the moment friendship goes sour.

5. It hurts that she stole from you but putting her on blast like that is just a dam shame. Irrespective of what people have these days, everything is taken to the public. We have to do better.

6. My girl a fuss ya travel? That’s the least when you as a foreigner go on holiday to Jamaica. Worse things could happen. I’m not saying it’s right for people to steal your stuff, I would be upset too but you pay to learn. when you have many people coming and going you cant just assume it’s this person or that. Next time Do like real foreigners and just bring bikinis, kaftans, flip flops shades and sunscreen on holiday and then you won’t have to have insurance for the thousands of dollars worth of clothes some people go on a two weeks vacation with lol

7. Bullshyt, this seems like some likkle lesbian rift.. I bet dem two gal was phucking and di gal feel sey she earn the clothes through all her freaky bedroom antics wid di girl, so she just rip and rob thinking through dem ah phuck, she wouldn’t chat it. It seems like everytime a girl from yard get a chance to travel over seas and comeback to Jamaica it’s like she turn one big lesbian and all she waan do is phuck out all di gal dem inna di island. I seen it happen nuff times.