Dutty Kim u do a tek the man in a dance hall a you come fi clean up dance hall you Five Children a dead fi food n some where to sleep no clothes on them but every night u a party a hyde u is a wick gal u disown u children them n come a America have some young a walk wide a call u mommy Kim u look like a make over man
Bout she name Kim perfection gal you new name is Kim infection me hate gal who a Hyde n them pickney a suffer a yard n a party every night n a keep party gal send go tek care a u five pickney a Jamaica
Dutty Kim u do a tek the man in a dance hall a you come fi clean up dance hall you Five Children a dead fi food n some where to sleep no clothes on them but every night u a party a hyde u is a wick gal u disown u children them n come a America have some young a walk wide a call u mommy Kim u look like a make over man
she still deh wid di young bleach out dwarf bwoy?
from when
Which dwarf bleach out boy that. Wha him name? So is who name Kemar that Kim fuqing.
Coo pan di man to no smh
Fossils!
Not even a princess can kiss that frog and turn him into a prince
especially if a dung deh suh she a kiss :maho
Can’t stand the sight of that ugly face frog my girl swear sey ppl want her frog !!!!!
didnt her an joe lots use to f**k ?
A lie & act like she fresh bout ya so 😉 joe lots :hammer :cd :travel :bola everybody cocky dat joe lots & Wayne lots STD kings of dancehall !
Bout she name Kim perfection gal you new name is Kim infection me hate gal who a Hyde n them pickney a suffer a yard n a party every night n a keep party gal send go tek care a u five pickney a Jamaica
5 plus jody and cryssy weh call her mommy.
Does anyone know the mans name, him look familiar
I cyan Badda mi hear sey Kim ah pimp Jodi and di way she gwan mi Neva know sey she have kids
His name is Andre OK.
Tis man is MUGGGLY!!!!
Kim stop suck pussy in case you didn’t know theres this pic out there you holding tight to a pussy clit instaf**ker
punky a when you get so lose and out de like that you can do much better\
But didn’t Kim just have a baby. So that one in JA too??
Come on now is that the way to take a pic (young lady) stand up!!