AIDS A NUH YUH PROBLEM SENDA

N.Y. people I want unno fi beware of this nasty gal whe name K***. she have AIDS and a serious STD. any man f*k with her gonna have it. all she do a lower men with her money and this car that she drive she live(Edited) she a work obeah pan her neighbours she mek a o beah woman come stay at her house in new york for her to work o beah on her neighbour.she even a mine man in Jamaica she mek the boy get visa and the boy mek him woman a jamaica get a visa too. she deh a airport a wait pa bowy him never show up she all buy him plane ticket. new york girls unno nuh friend her because a u man she a friend u fa. she even f**k her own family member. and wa f**k her cousin. unno nuh tell her u business because she just want know one thing bout u and and just know say she gonna mash up u life she a life wrecker old faut she is a b*tch a who’re she f**k the entire ny woman protect unno man

14 thoughts on “AIDS A NUH YUH PROBLEM SENDA

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Senda she tek whey yuh man lol dat tekka!!! Senda a cancer a dweet now… all obeah a cure aids now yuh affi have di right mula. Sound like she obeah di man right from yuh hole :nerd

2. Bwoy ooh bwoy who Eva write dis do yourself ah favor an get a proper
    Diagnostic.from yuh docta clearly dis woman fuk way yuh man an it’s evident yuh sound hurt bad.if de woman have de ninja then de whole ah uno ah stew inna de same pot ah suh
    Yuh care bout de woman dem inna NY.
    Lol till yuh ah come pon pinkwall
    Ah make public service announcement
    My gurl change up yuh folly ground.

Rastafari

3. Sender so you no think if har obeah strong she ago know a you send dis eennn and obeah you mouth and finger dem? Sound like a you must not know anything about people……PLZ STAY CLEAR OF SENDER BECAUSE SHE SOUND LIKE THE TYPE TO MAKE SHIT UP TO TRY RUIN PEOPLE’S LIVES SMH

4. a .ca bet a pay dunce comment under this. the girl have a virus spreading and unno should be glad some one putting unno on unno gard mi live a ny too and mi know the gal unno a once set a rass dunce

1. Look from when the disease deh bout if dem never hear then a now dem ago listen? Find something do and secure urself and family it deh NY from 1980s when they discover the first case in a crackhead in the bronx…..the only dunce a U

5. anonymous u full a Shit like crab. the piece a man that u have a whe a gii u bun soon bring home a piece a sickness come give you. wait f**ing idiot.

6. “… woman protect unno man”

That’s unu damn problem! How you going to “protect” a man who freely a have sex?

What de women must do? Transform into a condom or steel barrel and encase the man dem hood 24/7?