DI LADY WHEY SAY SHE PAY DI 2600 FI DI 9 PASSENGERS FI GO JAMAICA TO DI AIR CANADA EMPLOYEE NAH STOP AT ALL..SHE DEH PAN TV WID IT AH SHOW HAR SUITCASE WHEY SHE DID A PACK FI BRING GO JAMAICA AND BAY TINGS
0 thoughts on “AIR CANADA TICKET SCAMMER MEK DI NEWS OO”
A dat fi hapoe to har…sydney too rass tief, everything catch up pon her now. Every minute she traveliing to jamaica. But u dnt see her go to her home country st. Vincent. Cause everybody down there no she’s a wicked. She’s been frauding ppl from time. She deserve at she get
I am sure someone must tell the teef that she was all over social media, She is indeed a wicked mofo. If it was me and I see how serious this lady was, I would find the money some way some how so it don’t reach this far. Good for her.
:travel
(Simplicity soon sign in)
Shi tek di girl money gone model a Jamaica dat wicked. Dem fi fire ar rass
If she did give back the lady her money it wouldn’t gone this far she too outa order
See ya now, a she cause dis pon harself. Why shi neva give back d woman har money before it reach so far??
A dat fi hapoe to har…sydney too rass tief, everything catch up pon her now. Every minute she traveliing to jamaica. But u dnt see her go to her home country st. Vincent. Cause everybody down there no she’s a wicked. She’s been frauding ppl from time. She deserve at she get
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
mi have some buddy pass gyal ladies who want to fly lol
your buddy pass only valid for 30 second flights or less. so keep you buddy
wi find di fly pon di wall
a yu dutty buddy the fly di pon
fly turn into maggot
With the TV publicity, a lot of other people are going to come forth to lodge complaints against her…
O my…next stop di teefing black bwoy from outta Miami International Airport,a years him a scam people
I knew Pat Foran would have run with this shit…lol
I am sure someone must tell the teef that she was all over social media, She is indeed a wicked mofo. If it was me and I see how serious this lady was, I would find the money some way some how so it don’t reach this far. Good for her.
Yes lady I am glad you didn’t give up. Make her pay she too wicked. Frigging thief, dey a Jamaica a model wid the woman money.