AIR CANADA TICKET SCAMMER MEK DI NEWS OO

DI LADY WHEY SAY SHE PAY DI 2600 FI DI 9 PASSENGERS FI GO JAMAICA TO DI AIR CANADA EMPLOYEE NAH STOP AT ALL..SHE DEH PAN TV WID IT AH SHOW HAR SUITCASE WHEY SHE DID A PACK FI BRING GO JAMAICA AND BAY TINGS

0 thoughts on “AIR CANADA TICKET SCAMMER MEK DI NEWS OO

1. See ya now, a she cause dis pon harself. Why shi neva give back d woman har money before it reach so far??

2. A dat fi hapoe to har…sydney too rass tief, everything catch up pon her now. Every minute she traveliing to jamaica. But u dnt see her go to her home country st. Vincent. Cause everybody down there no she’s a wicked. She’s been frauding ppl from time. She deserve at she get

3. With the TV publicity, a lot of other people are going to come forth to lodge complaints against her…

4. O my…next stop di teefing black bwoy from outta Miami International Airport,a years him a scam people

5. I am sure someone must tell the teef that she was all over social media, She is indeed a wicked mofo. If it was me and I see how serious this lady was, I would find the money some way some how so it don’t reach this far. Good for her.