ALKALIE COME BETTER NEXT TIME

alkaline

MI A BEG DI JAMAICAN PUBLIC NEXT TIME WHEN PEOPLE WHEY CANNOT AFFORD A HOT CUP A PORRIDGE A MORNING TIME TELL UNNO TINGS………DONT BE QUICK TO BELIEVE! IF A MAN CANNOT FEED HIM BADDIE…..HE WILL NOT AND I REPEAT! WILL NOT HAVE THE MONEY FI DO DI EXTRAS…ALKALINE TALK BOUT ALL MEDICAL DOCTOR HIM DID HAVE A OVERSEE…….IF SO MI SURE DI DOCTOR WOULD ADMIT HIM AND DIAGNOSE HIM WID HUNGRY!.. ALKALINE IS WEARING BLACK CONTACT LENS………HE DID NOT TATTOO HIS EYEBALLS…..IF HE HAD TATTOOED HIS EYEBALL HE WOULD HAVE HAD TO TATTOO THE WHOLE WHITE AREA IF NOT IT WOULD HAVE BEEN RED… HE IS WEARING CONTACTS UNNO HEAR MI???? CON-TACTS!………NOW BAD FI BAD HIM A DJ DI NASTINESS DEM BUT FI A TELL LIE BOUT EYE TATTOO AND A WALK ROUN INA CONTACTS……….AND MI NAH SEH DAT JUS FI SEH IT……..DI PEOPLE DEM A TALK ALKALINE ……….SE A LIE YUH A TELL..NOT A TATTOO ..ALL NOW YUH CANNOT CALL DI TATTOO ARTIST NAME BUT DI EVIDENCE REACH YAH NOW………… AND DI POOR BWAAY GO BLIND HIMSELF A FALLA YOU AND YUH LIE

REAL EYE TATTO
DOES IS EYES LOOK LIKE THE ANY OF THE CONTACT LENS ABOVE?

0 thoughts on “ALKALIE COME BETTER NEXT TIME

1. Changing the color of the eyes was part of the nazi experiments…and still hasn’t been done successfully, so them mek color contacts instead.

That hungry n**ga fi go hol a bowl and a spoon and some food and STOP try fi lead de rassclt youth dem astray.

Yow batty mouth alkaline if yu can’t find food go mek tazemoy hook u up to some shit. Yu we get a belly full along wid pay…nasty self hating negro,

1. Alkaline need fi hook up pon a cornmeal porridge drip when him asleep n a day time nuff nutri bun n lasco him fi have a doctor oversee him a eat bout fly in tattoo artist kmt right ya now to how him n him hungry belly family a look money dem woulda sell all Alkaline him self kmt my youth GO SIDDUNG U HEAR cho

2. Is only a dummy would believe he tattooed his eyes… You cannot and I repeat cannot put anything in your eyes if breeze blow too hard or any particle go in deh it can cause corneal abrasion or sclara abrasion which can cause blindness so imagine needle and ink lmao!. Mek a tap.
    only a damn fool like him self him can fool.
    Mawning ooooooooo

Bubblelilesoup

1. u can actually tattoo ur eyes my friend did I was there when u got it its also very popular in Africa look on the net u will see it been done too

1. Anon u toooo damn lie bout u were there which Africa it popular inna??????? Pray tell name one instance n location where it happened u know wah GO SO >>>>>>>>>>>>>>>>>> OVA DESSO GO SIDDUNGGGGG

1. I would buy da one yah a ticket and send him/she go which part dem chop up people fi tell lie…damn liad…

2. :ngakak mi haffi laugh first u si how dem waa come tell lie pan african bout tattoo eye ? smhhhhh

2. Liar! Liar! Liar….stop mofoking lying! Go to school, grab a million books, grow a brain!

STOP DUMBING DOWN THE BLACK RACE!!!!!!!!!!!!!!!! lying serpents! Dog and puss have human babies look on the net…dumbass!

1. Me say when mi see Africa mi blood pressure RISEN low out Africa outta unnu bangarang man FOH bout popular in Africa kmt damn ass

1. Me will not be disappointed if me de bout when the world ends cause dem human yah nu right…not a rahtid…dysfunctional is beyond meaning fi dem, idiot is just a start.

3. I saw it on TV tatoo artist tattooing there eyes but to my knowledge it seem temporary it last for awhile then it has to be done again its more like an eyeball stain,

4. Wt happen to da doctor s him pay to fly in to perform da tattoo surgery pon him two eyeball me need a link dwlll

5. met good morning..u know u not nice lol.. why u buss d bwoy secret before 2016.. now what will he tell in that year lol…

Shadae

1. shadae mi nuh support di lick out battey ting dat deep so where as mi neva a pay him no mind before him have mi full attention yah now..if di onstage man neva did a work fi money he would have been able to conduct objective interviews and ina alkalie case him cudda get to di point but mi understand se a suh jamaican run still…. and di recession

6. A wonder if a tapeworm him have inside him why him look so, this guy needs some zentel crawny plus tax

7. From wey mi see a gwaan wid dem new artistes ya nowadays, dem haffe come wid some controversy fe get a buss, or be talked about. Alkaline a go to extremes to get critical attention wid him eye tattooing, or whatever him do wid him eye dem, and him a try raise him kinky game wid him “FCUK YOU” song wid him battywash line inna it. Me never know say a dem ting dey him a deal wid. A which crackhead or mental patient do dat to him ? Why dem never give him some real food fe feed him body instead ? Mi know mi a go get cuss out from de Alkaline fans dem, but mi always wonda why him pants dem always a drop offa him and dey way below de waist, and what”s up wid dis battywash line inna de song, and why him always a talk bout de year 2016 , a dat a de year when him a go come out a de closet??

8. In the ‘On Stage’ interview when management was asked, “did he really tattoo his eyes”, they laughed and replied “a suh him sey?”. He’s a damn idiot to give an interview lying about flying in doctor and tattoo artist.
    A blame Kartel again. Kartel up the ante so high that there is no possible way for any of them to outdo him by being authentic. When them nah lie bout tattoo eyeball, them a retract statement bout dem nuh duh di freaky thing.
    Kartel done bring the element of surprise and that can’t be duplicated. Unless oonuh a guh murder a whole city next.

1. Met, Kartel sit and read Machievelli, The Prince, Art of War, 48 Laws of Power and run the thing play by play. From manipulating the men around him, the element of surprise, outdoing the next guy, undermining his opponents, eliminating any threats, killing to set an example and insulating himself with a bunch a bad man by throwing them all a bone from time to time. Kartel well strategic wid him ting. Evil yes but strategic nonetheless.

1. Yes dem se das all he did was read dem books but only because the majority of the people in jamaica respond to that

1. Him fail fi study the outcome of all who used these strategies…outcome was always fatal. Walls fells and empires crumbled and heads literally rolled….lol.

9. Suh nuttn outta di millions weh him former management spen pon him Neva guh towards food? Bwoy him meck skinny jeans look like bellfoot…..a 123 fi likkle breeze blow him weh

10. It funny how him switch management now all a him biz ness a buss out.. Dat mgr of his wid the space teeth was laughing extra in the interview.i guess he saw all this coming. Me Neva believe di tattoo eye part cause Alkaline always look hungry much less fi a pay fi enhancement..

11. Anybody that believed he tattoo his eye ball is a fool to begin with. The first time him come public with this lie me call him out on it and some so call intelligent people a tell me seh it could be true lol. Show dem all proof seh a lie and dem refuse to accept it lol. Him claim seh is a tattoo machine him do it with when it is impossible to do it with a tattoo machine or him woulda blind same time. It is done with a syringe. The other youth that claim seh him follow and get blind is a farce too. He did not get him eye ball tattoo and blind. he is only saying that to get a hype for him DJ career.

1. So a bare liaad inna di business ppl tell lie a say dem blind just fi buss smh oh my man see all alkalie say him will do “anything” fi buss poor ting dem

12. @tawkchuet u have me a roll a grung cormeal drip tha one deh bad. his pics while in school him look like him use to eat likkle food now and again neva tan so bad right now him look like him live in the valley of the shadow of death.

13. All A Di Secret Just Ready Fi Buss Now, As Management Team and Ghost Buster( Alkalie) Split!! Smh .. That’s what Wrong wid the business in the entertainment World,People Come wid foolishness and Just to mek a Little Money them publish it… Lesson to be Learnt, Do Good Music be true to self and don’t pretend Just fi get a Buss..

14. people already use to talk how most of the Jamaican artist ugly and now here comes this fool. Who he think going to take him seriously as an international artist?
    I’m relieved to know its contacts he’s wearing that damn fool!

1. You know it’s true though MOST, certainly not all, but definitely MOST a the ja artists are not too easy on the eye!

15. good day met,metters,peepers nd others…..

desperate times call fa desperate measure unno affi guh c wid him likkle bit deh plz a de storm of hunga creep up pon like a teef in de night nd all de fat from him ka-hine…doah leave him out deh fe johncrow finalize him….. let us save one from hungers dismay…mi already contact two garbage truck driver dem plan fi drop awf dem load inna him throat asap cum on my JMG peeps get on the 35 cent a day a beg ooooo….

1. Dah hungry one yah nah no manaz and johncrow nav time fi bone. Stop look donation pon him behafl fi we fatten him and johncrow come nhame him…lol

16. Glad you put up this topic …. I did my research from I first saw him and knew it was contacts they were just too glossy and I don’t really too feel bad for that guy cause even tho him falla this devil boy him shoulda get him own identity

17. I honestly feel bad for him. He just want attention; he is an attention seeker. I am so happy you guys brought this topic up because he was misleading the youths. I had investigated his “tattoo sclera” and I realized it was possible but my next question was, where did he get the money from to do it? Honestly, his guy didn’t need to lie. I understand you want to be different but lying is unacceptable. Now he put himself in a spot where no-one will ever respect him. All I can say is, “God have mercy on him.” He is in psychoanalyst Erikson stage of “Identity vs Role confusion,” I hope he find his identity and don’t become confuse. He is very young so there is room for growth/ improvement.

18. Yes he’s wearing sclera contact lens if the eyeball was tatooted the ink spread into the white and change the entire white of the eye ,don’t think he could afford to pay for it ,cause to do that procedure cost over a thousand dollars,him could do well with that to groom himself.Yuh start of wrong,we don’t support upcoming liad!

Leave a Reply to murasaki Cancel reply