ALKALINE AND DI BAKKLE A WPB

0 thoughts on “ALKALINE AND DI BAKKLE A WPB

1. De smaddy weh cum yah cum comment bout nuh bakkle nay reach him den a wah dattuh him chest dats him haffi feel nn if him chest still deh….dat bwoy nah no stage performance plus him nah sing de song de way ppl waan hear it a race it and shit plus the damn music louder dan him mike nah get mi waste my money fi tek him nope, however whoeva fling dat bakkle damn outta awda

(Simplicity soon sign in)

2. I not supporting any violence. If you nuh like di person do not go to their performance. Sick a di constant violence wah show up in all forms…kmt.

3. Dem shudda aim fi two a him teeth dem. Nastiness, demonic, waste of O2 Monkeyslime u n the rest a unno weh a phuck up dancehall muzik fi get bakkle n box.

4. YES A LONG TIME BAKKLE FI COME BACK INNA DANCEHALL MI LOVE IT NUFF CURRY GOAT ARTIST FI GET IT …… YO ELE

5. I caan believe nuff a unu a sanction what is clearly an assault. People need fi tink a mericka dis. This is not right, if yuh don’t like a performance den walk out and demand a refund. I hope dis is not a trend the thrower start.

Reminds me of wen dem bakkle supercat a sting and im fling back inna di audience and seh,”hey, mi have mi gun pom mi enuh,, lol.”

6. Good Morningggggg, Met, Simply and di crew on the ones and fews….

@Its Me, ah whappen to yuh!?!?!….”Aaaaaaaaaaany PU$$Y fling ah NEXT bakkle!….Mi have mi GUN pon mi!!!!!…..” Ah whappen to some PU$$YYYYY!?! LMFAOOOOOOO YOOOOOWWWWW! SUPER CAT AH MI DADS!!!

7. @Simply, dem shudda buss him b@mb@ dung deh! Cyaan BAAAAARE DI F@CKA! He a’ight, di smaddy seh ah “jue” to how him CRAWNY like scold dog, ah buil’ dem ah buil’, suh dem KLAAAAAT it widdy bakkle, wid hope fi puff/buil’/ strent’en/kill it!

8. thats fcuked up and how yuh fi hate smaddy yuh dont even know.. Unnu sound sad bad. Thats his stage persona low the man make him make him money. Seem like the show when a gwan good and people was enjoying themself. Why the fcuk u go if you dont like the yute.. F**KERY DAT STR*

9. Dah smaddy who fling di bakkle guh dere wid di intent to do dat, not my artis neither do I support his music, but a f**kry fi ppl spen dem money fi keep dem show an wan smaddy sole intention is to mash it up…..if yuh don’t like di yute music wat yuh doin at his show? Dat speak volume about you as a person.

10. i dont support trying to physically harm someone just because you dont like their actions or lyrics, i like alkaline…he is talented and i like his song weh we ago do. He sings mostly controversial songs but he got some good songs that make you pree life as well. Alot a these mothafers dont even know why them hate the youth them just a wagonist, him sing slackness and him na go be the last.