ALKALINE I SAW YOUR POST, THE ONE YOU DELETED

FI MI LIKKLE INSTAGRAM PAGE WID NOT EVEN 2K FOLLOWERS YUH SI, READ AND A RESPOND TO…MI CUDDEN BADDA SCREENSHOT IT CAUSE MI NEVA FEEL LIKE ANSA YUH DEN…YUH SEH YUH NEVA DID A DISRESPECT INA DI ONSTAGE VIDEO AND WHATEVER ELSE YOU SAID…..CLEARLY YOU DID NOT UNDERSTAND WHAT I WAS SAYING………..SO I WILL TRY TO PUT IT IN A VERY SIMPLIER FORM….MI DID A SEH CLEARLY YUH NUH HAVE MUCH SENSE AND NEVA HAD NO SENSE THEN SO I HOPE THE DREAD GIVE YUH SENSE..SAKE A SEH DI LIKKLE YOUNGINS DEM A LISTEN AND DEM A TEK WHAT YUH SEH AS SENSIBLE THING AND YUH DOE HAVE NO SENSE………..YUH NEVA PICK UP DAT
https://www.instagram.com/p/BeCV1RVgfRG/

6 thoughts on “ALKALINE I SAW YOUR POST, THE ONE YOU DELETED

1. Jah know star…I don’t think ppl pree what this guy is saying. Winford ask him “what they want you to say” and the man answered “weh everybody’ a say”…come on now ppl! What is everybody saying? Gaza, the man say some likkle ppl a fight him bcos him nah say weh dem a say. Nothing the boss do or say no random…Ooshh

2. Yuh nuh respect nobody…yuh neva respect maggie di oda day, a elda.. and yuh nuh respect kartel an yuh duh everyting him duh youth… Alkaline want di fame him nuh sure a him own. Met Yuh seh sumting wah day an it mek sense.. dat him nuh sing nuh song whey ago really last an ano lie. Him have fade out songs.. look at wah ishawna and DI do wah day..a fade out songs dem deh nobody nuh memba dem yuh couldnt draw back fi dem deh as classics.

3. What was the point of this post? Time you lot realise that the artiste don’t owe you or the INMATE anything. He made it on his own with little or no help. Big him up cause there is no opportunity for the youths in JA and here you have a young man doing well. Let go of the crab mentality ppl.