ALL DI DRIVER HAVE A CUP A LIQUOR INA HIM HAND

0 thoughts on “ALL DI DRIVER HAVE A CUP A LIQUOR INA HIM HAND

1. F**ker them ugly like kmft. You hear all the one a style the man both pussy. The man busy a make money and lead a country uno busy a worry both liquor a spill. U not suppose to be drinkin and driving anyways illiterate f**ks

2. NOOOOOOOOOO MI HAFFI TEK BAD TINGS MEK JOKE!!!!! DAH ONE DEH INNA DI WHITE ROUNA BACK SOUND LIKE BIG WAYNE (INNA DI TWINS OF TWINS STIR IT UP SERIES), BOUT “CAAAWPARAYSHAN ENUH BOMBOCLAA’ PORTIA!!”

NOOOOO MAN!!!!! IF I LAUGH IN YAH!!! AH MUS DEM AND DI TWIN DEM DUH DI SKIT DEM! DEM SOUND EXACTLY LIKE DI DUNCE DEM INNA DI JAIL SELL! DI POWER OF MR J RAY AND HIM DUTTY NEPHEW I TELL YUH!

3. Me nuh find it funny one bit. Bet if dem crash dem say a pothole. But is a good ting di road bad cause u can imagine heff di road di good and smooth. Dem a go 100 mph wid di rum cup same way. Kmt Sad if u ask me cause a dem kill off innocent ppl and usually dem survive the crash.

4. @Mamacita, if them lick dun somebody yuh here say a people out inna road or a d same potholes. Jezee…illiteracy and carelessness is a crime

5. WAIT, a yah suh serious. Mi haffi laugh to hell!!! A wah really a gwaan yah suh……dwl….no sah. Dem man look like that related to Ninja Man.