ALL MACKA SHE A MISBEHAVE

9 thoughts on “ALL MACKA SHE A MISBEHAVE

1. Well, would you expect anything more from a woman who called herself Lady Mackerel. She goodly smell like some stale mackerel to. Some a dem fi put up social media page and not one smaddy follow dem. Dem fi headline show and not one ticket sell. Thank God my money never feed dem, suh dem know who dem can gwan suh wid.

1. Look how ppl do up Beyonce and she not even fawt pon dem. If you see how ppl do her up sometimes, where she justified fi respond, but never does. She go do her shows, put out her albums, collect her awards and raise her family. Empty barrels make the most noise. Insulting ppl when they didn’t even insult you and then expect ppl fi buy your ticket and keep a roof over your head. You would nyam grass like Nebuchadnezzar if a my money you did a wait pon fi blow like horny bullfrog inna mi eayze seh you entertaining mi.

2. some a dem too bc nuff fi true! fraid fi guh doctor guh talk bout the smell and puss weh a emanate from unda dem but dem have courage fi come pon internet come try style people.. dem fi gweh man!

3. uno leave the lady alone for God sake, not everything we need to comment, at the end of the day Macka is a human being and the lady have her breaking point too. Some a uno too disgusting man and more time it better we shut up rather than be mean to others. sometime people loose relatives or going through a rough times and them lash out, is not that they are awful, but people happen to have feelings, ok. Some times we have to remember that those artist are humans too and they have issues just like all of us. Oh my gosh people sometimes we have to be human and have empathy. come on guys dont be like that, a nuff things people going through and we have no clue. uno tek time with the lady man. cho.