ALONE ON VACAY?

Met I am curious as to whom jr is in Jamaica with because he didn’t bring his good good baby mother this trip and was wondering is who and him Jamaica f**king now ? I know some of your followers must have some form or tea ☕️ spill it please deh!

16 thoughts on “ALONE ON VACAY?

1. A must him baby mada send dis inn cause everybody know sey a him and Camille dung dey cause mi see er dung dey, kmt!!

2. oh lord! jr deh pon pink wall. jr weh look everybody. him nice though so I wont say anything bad but jesum, we all know who he is in Jamaica with and its not no good good baby mother! unno sound like idiot

3. Jr has a type he he’s not the type to just look every and anyone that’s a no no but if anuh him good good baby mother then a who mi waah know too sender ? Sumn talk bans nuh uno boring suh ?

4. Him suppose to look anybody him want because nuff a them pussy too free. Man f**k any gal but a one gonna steal them heart, and Camille sure did steal his heart. So good good baby mother need to wake up and smell the coffee.

5. @championgal who is Camille? Is she on IG ? Well if she can mek him left him baby mother I’ll say she steals his heart! But until then we need tea ☕️

6. Why ppl ah follow them careless ppl business yah fa,,,, him f**k pon she longtime and she ah f**k 1 man JA wey she soon finish build up him house.Kmrt

7. Kmrft nobody not talking tea everybody just talking and not making anything clear !! Might as well uno nuh write anything !

8. Goodie Shamella/Theresa yuh come off a section 8 yet? Goh clean up you dutty the time yuh ah tex fi watch ⌚️ Jr yuh need fi study and try pass the state boards whey all now yuh cyan pass yet. Nuff inna yuh milk ugly man looking gal all the obeah yuh ah wuk Jr still nah fart pon yuh. Stop use Jr money an mine man ah yaad big pussy gal. One more question Goodie yuh stop thief yet?

9. Shamella still thief and still deh pon section 8 afta she nuh wuk no whey. Never buk ah gal wey lie like har. Glad fi know yuh ah try change up yuh thing though try pass yuh state boards

10. A him and Camille come, but a wah happen to Simone weh have different clothes store out yah, she probably nuh care cause she full a man and Orman, di gyal go both ways, nasty she nasty

11. @2cute who is Camille ? What’s her IG name ? I still honestly can’t believe jr is on this lmfaoooo I had no idea this man was about this life surprised