AMBA BECAUSE YUH NUH UP TODAY YUH GONE PAN FACEBOOK!

AMBA THE ONLY PERSON WHEY DISGRACE YOU IS YOU! YUH RECORD DI BWAAY, PUT IT OUT AND YUH FREN DEM DELIVER DI GOOD NEWS…U DID WAA OUT DI BWAAY SUH WHY YUH VEX SEH DI WHOLE WORLD KNOW? IT LOOK LIKE DI BABY MADDA FINALLY RUN YUH SUH NOW YUH A SEH A YUH DAUGHTER ALONE LOVE YUH NEED…………….MINE DI LIFE THAT YUH LIVING THAT MAY BECOME A SOURCE OF DISPLEASURE FOR HER SUH LETS JUST WAIT AND SEE HOW DAT WORK

4 thoughts on “AMBA BECAUSE YUH NUH UP TODAY YUH GONE PAN FACEBOOK!

1. There’s absolutely nothing generally about this stay bad battyfish. The bleaching doh luk guh, nor does his big belly.

Amba ACCIDENT please to grab a chair an sit somewhere. Yuh fava the fake LV you’re wearing.

2. Amba f**k aff met MUTE yuh yesterday ah today you find strength ..met em baby mada a fool how amba drive an she tek taxi ..how you no have you own car mam HELLO amba alone want the shine a so battyman behave dem alone fi get all the attention poor girl smfh when we she learn .. we was waiting for Dem to say ano amba voice that it’s 2017 f**k who you wah f**k we no care bout that but stop trick young boys !! You soon get weh dexter get keep it up ..

3. He is so darn predictable. Every time he makes the wall, he post up the same message. He will accept each and everyone because Facebook is his outlet to be vulgar and to curse off “di people dem”. He is a real Pettyann and Bitter Betty.