AMBA PUT HIM DUNG AND ROMIE TEK HIM UP

Why Romie don’t stop go round and f**k off the likkle boy dem Fi clothes n shoes and when done Ryheem act like man nah f**k him Fi clothes amba put him out and Romie take over them Fi stop it that’s y then batty a bun them them like sweets

11 thoughts on “AMBA PUT HIM DUNG AND ROMIE TEK HIM UP

1. Any man who’s to into fashion is suspect to me. These guys are auctioning off their batty hole on eGAY to the biggest fishes in Mobay in order to wear cheap worthless clothes made in China lol…. Dem bwoy dey can’t even hold dem fart ah blood fiya.

2. I swear that last pic. The one in the white gosh all I seen is flashing lights danger danger ahead. Bwoy I laugh till my head hurt mi. On a serious note young sir up top please due to check out your private area because it look like something a scratch you due to how you holding up yourself.

3. Met, but Romie good good man live a England name Theo, he’s from some country part a England call Bristol. Them deh long time. They don’t take pic together but same back ground, Romie cook him breakfast in bed. Theo was spending time with him for about 2-3 months. They both visit each other. Theo is a big shoplifter. When Romie visit uk a Theo him visit, all stay a hotel. From u see Theo u know him feminine bad, him walk, him big bag etc. So Theo Romie a give u bun. Mamma

1. thats is TRUE!!!!

but it look like romie and ryheem start parr hard from wha day yah so i wouldn’t be surprised no time . ryheem she need to stop gwan like say she straight and man no jump in a him hole a night time …. (That’sAll)

4. What’ a good thing me anuh one gyal weh love sweets and frighten fi man. Look how me mother good upbringing save me from getting my pussy shit up. Anuh likkle time dah Ryheem yute deh live Ina me Dm. Me afi tell him me nuh interested. Sumn just never look too right. Me seh more while me afi proud a mi self

5. Dem boii deh nu militant gunshot him fi get under him pussyole……clothes n shoes man a shakes fah a joke dis glad wen ppl find dem out BT wen I c u it ain’t a pretty site

6. Every thing unu talk bout the likle boy dem a tek fuk every body know Amber and bimma tek fuk so if mi see nuh boy round dem mi more fi say d likle boy dem a gi d fuk and not tek sum a unu fi Gweh weh unu a do a dat unu fi talk bout

Leave a Reply to Secret Cancel reply