AND DEM LOOK SOOOOOOO DIRTY

HUFFINGTON POST RUN ONE ARTICLE TODAY PAN DI SAME SET A DIRTY BATTEYMAN DEM WHEY A PLAGUE AND TERRORIZE PEOPLE BOUT DEM LIVE INA GULLY…LOOK HOW DEM LOOK DIRTY AND NASTY…NOW HUFFINGTON A SEH POLICE RUN DEM AND DEM FAIL FI WRITE HOW DEM A TEEF AND ALL KILL ONE BWAAY SINCE YEAR

42 thoughts on “AND DEM LOOK SOOOOOOO DIRTY

1. All a di big money man dem love talk seh dem a tek and a live suh!

Dem a di worse ting inna new Kingston forever a hold up ppl and a rob dem. Not to mention the whole a dem weh deh upper waterloo road!

2. Demon dem nuff pan Di likkle island doe look how dem a pose. A Wanda if Unnu see dem a just di outside but dem a pose inna di body it scary.

3. What a low down dirty shame download like dog fu**g Egyptian donkey them is a disgrace to the gay community…….lmfao

4. These pictures were taken by a photographer, who works for the Vice Chanel. They did a documentary about the lgbt community in Jamaica.

5. These homeless homos look mentally challenged.

I will NEVER go against JCF treatment of these autistic criminals. Huffington post should adopt them and carry them come amerikkka :ngakak

1. u no see a top models dem an dem a do a spread fo vogue September issue? lol one a dem look like the crawny man from lord of the rings, “my precious”

6. The one inna Di blue frak Weh lie dung …. Look like eeh borrow causeway push dung inna him chin. … If dem se business good why dem a rob ppl ???? All do one inna Di yellow shorts Weh did claim se if him nuh talk nobody nuh know …fish shottA . Look like him. A go feminine

1. ___________________________________________ and huffington put big SEWER title eno..I want to know if they know what a sewer is

7. Mi laff till me have hiccup no sah y dem dweet it yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    Unnu batty plugs n batty bearings unnu so dumb unnu no see say a shame di ppl dem a neat shame unnu no sahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dis a histriiiieeeee y no normal pic Neva teck????? Unnu wicked to all unnu self so unnu have to walk n terrorize ppl
    Mi caaaaaaaa stop laff mi Neva know jawbone coulda sharp so lmaooooooooooooooooooo n di skin out picture dem priceless lmaooooioooooooooooooooooo

1. Den den Aunty Met, ef deez r da bess pichos, how d ress ah dem stay….. cawzen sey dem yah stay velly velly veeeeellly bad

Wash out an bun out clothes and alla deeze tings… look like dem batty naw gwaan wid nutten. Ah betta dem try sell some bag juice or sweetie to rhatid

8. met you neva prepare mi enough fi dis, mi baddie lawd ghad. mi like the demure, innocent princes wid the hand inna him mouth weh a say,” who me, live in a gully an a rob ppl, I do declare, not I” the client is innocent!

1. Leave tyra gully sister alone! That dame live a gully but own a classy wardrobe.

Then we have baby British looking like him a pose fi paedophile monthly.

9. @ 6.04pm, please do not use the word Autistic in this contex as it is not appropriate. And there is nothing wrong with an individual who is afflicted with this condition as they are usually extremely intelligent

1. Girl nuff a dem mentally challenged and autistic. So what? Did you ever watch the documentary wid the British cripple dem rob afterwards?

I did, do me free fi use the term autistic! Pictures 4 & 7 :p so because dem a battyman dem free from autism? 😉 Dem highly functioning on the lower spectrum…so what? She you feel more at ease with them being called retarded homos?

10. Not one… an when mi sey not, mi mean NOTTTT 1 whey look 1/4way decent.

If me ah sell poomps n look suh, meedah stap pronto

1. Go a you bed, Met!

Me no know how you missed dem resemblance de. Notice yellow pants favor Diana king to… wouldn’t put it pass say she de behind this saddom and Gomorrah photo-shoot :hammer

11. Smh oh dear dear dear…mi jus a look n sey but WHO will stop n tek a jook or head from one of dem..lawd gad some ppl stomach trong yuh phuck.Mam with wife n family link dem u knw..sickening!

12. met you neva prepare mi enough fi dis, mi baddie lawd ghad. mi like the demure, innocent princes wid the hand inna him mouth weh a say,” who me, live in a gully an a rob ppl, I do declare, not I” the client is innocent!

13. This photoshoot make them look good. But Catch them in a real life, you would a never believe say human beings can look so. And they frequent the people them nice, nice neighborhoods. Any man stop and pick them up is asking for a death sentence. Sickness and crawniness tun up strong in a dem.

Leave a Reply to Real Cancel reply