AND THE WINNER WAS?

63947_10152312963231910_6201769111420448700_n
FLORIDA PEOPLE UNNO DEH PAN DI WALL SUH DRAP DI BALL OOO..NOW VINI TRY FI MEK IT LOOK LIKE SHE IS A DECENT UPSTANDING CITIZEN IN A GOOD JOB AND DANCEHALL IS JUST A HOBBY..SHE DID TEK UP MAN MINING WID GUCCI AND SHAWN SHARP TILL SHAWN SHARP RUN WHEY AFTER HER PARTY …GUH ENGLAN AND NEVER COME BACK…….NOW HIM DEH A JAMAICA…BUT THATS NOT I CRUX OF THE MATTER THIS MORNING..
VINI WID DI DECENT JOB AND DI DEGREE……………….DID GO DEH WID SHOWER MAN WHEY GONE FOR NOT ONE MURDER BUT THREE………………………A HOW VINI SUH DECENT ??LAWD VINI YUH DECENCY A HAPPEN ……………AND IT A HAPPEN SO GOOD THAT VINI THE LADY WID DI WHOLE A FLORIDA DECENCY GO FIGHT LADY JUNE FI DI SHOWER MAN WHEY A HOLD DI BAG A YEARS FI THREE MURDER…VINI DIS A NUH DECENCY DIS IS DESPERATION…WHAT THAT MAN IN PRISON CAN DO TO YOUR NOW EMPTY BED AT NIGHT ? WI KNOW YUH LOVE DI MAN MINING SUH WE WAA KNOW IF A HIM COMMISSARY YUH A WAR FI GO TEK OVER…BECAUSE A CUDDEN DI COCKY VINI

0 thoughts on “AND THE WINNER WAS?

1. A wen Sharp reach back a yawd,dem deport him? From a dealer to a scammer to a murderer,she know how fi pick dem fi a woman weh gwaan like har shit nuh stink.Yes she gwaan bougie fi true

2. Vinnie Shawdow, yes you the young gal weh ole before you young. Is not fi har fault Why Gucci neva want you back and Shawn Sharp seh you a Thot. You travel the whole world and the Seven seas and all you have to show for your Fu**s is a suitcase with clothes and a baby. AT least Vinnie nah kotch nah split rent fi have a roof ova har head. Low mi fren meck she prospa.Go look ah life and stay of Instagram DM wid ppl man dat doh wah you.VInnie have something you want but refuse to wake up and go get it. $$$$$$$$. You cah sleep all day and dream that you are going to be rich. DWRL.

1. Marie Kurloo is a very nice lady; just unfortunate that her kids dem get caught up and too far gone inna the hype dancehall lifestyle…

3. Nsh lie reada de whole ting bit stuck a Shawn Sharpe deh Jamaica…bwoy wen vini did put him up inna de Jacuzzi :ngakak

4. A cyaan laugh…mi forward go one party inna Miami a while back an mi a dance wid a yute an from di looks a dis big ooman if she did maybe 3 or 4 years olda she coulda be him mumma. So mi notice she a come rub up rub up pon him back likkle likkle so mi ask him if a him auntie dat or smaddy cause she very close an mi nay come a Miami fi buss no ass. Him a say no pay ar no mind…meanwhile she walk off an a laugh. Lef di young bwoy dem alone big ooman cause one day u a go buck di right gyal an she a go beat u right back to ur decent wuk

1. Come man…u know u have one a dem auntie deh lol…weh feel like dem up to di time and young at heart…but when mi look pon ar mi say a couldn’t smaddy dis weh him really a look. Not at fi ar age.

1. She did the same thing to me. I was talking to a guy at a dance’just a friend, and she come pitch tent and vex up her cow face. He told me ignore her. I just walk off from him and tell him to tell his wife hello from me. Imagine you a get vex over people husband.

5. Vini not a classy cause she leave har uncle funeral to go to her man dance junior hype and Vinni you and junior f**k same way cause him chat it how could you sleep with him no sah

6. And ricki aka gramps from diamond exclusive and the grey hair one from the goonz from in the cut barbershop ! Vinni loose bad

7. No Sam sharp him no get dip . Him have a book wey him a travel pon an the book seem to be good him go back an fort newyork England an jamaica ,hummmmmmmm wen the Feds grab him dog eat him batty because him a batty man.

8. I hate this bitch, I caught her at luxurious after a party trying to chat up to my husband. The funny thing is that this whoring bitch don’t even know I was watching her. I always thought she was a big woman with all those wrinkles around her mouth. I was shock to find out she is only 38. She look men, she don’t wait for men to chat to her. My husband hate her and hate the way she is always naked showing her fake breats.

1. Woman nuffe chase dung man…ah nuh suh my granny dem grow mi…ladies, chivalry isn’t dead…you just haven’t met the right one yet…

2. Guess she tink we nuh know she dem fake dwl. Almost every pic she inna she figure out a way fi have di bres dem out. kmt

9. She said her birthday last week was her 38 birthday and that she a look good big woman, she is a beautiful lady, can’t take that away from her. She look like 48 or more to me. She need to find a decent man and settle down.

10. No sah Vini if yu an yu sister dem read dis and Nuh shame something wrong! Yu name caan dey call Pon sumuch man de picho man dem, video man, promotors, selectors. It don’t look good.

1. ______________________________________________________________
      but if vini seh she decent how she a war over dem type a man yah?

11. lady june juck off vini face the odda day thats y vini come with her two sister them a junior party caw vini cant fight to save her life. vini f**k every rass man from nasheen to junior hype to shawn sharpe ..gucci …swag n party …showerman wey look everybody n when you ask him bout vini him say who name so? gary sweetness bredda…n the list goes on vini u a big woman you fi stop leggo u pussy so every dancehall man you want war over n most a them chat say u boring in bed you was a nice decent christian woman but true u want show u true collrs u backslide n start run u old front red in parties. allbthe one big mouth heavy tongue shaky shaky body paula wey u a par wid paula the ppl dem say mawga man uncle no want you hes a married man ok.

12. Junior hype mouth stink. Har belly trong fi lay down wid dat. News travel like wild fire, once di man dem find out seh dem a go get mine dem will look har. Fl boys licky licky bad. Vinny should know better by now.

13. Yu know wha mi want gi Vinni de benefit of the doubt but a years now yu name a call Pon sumuch man, wi know people lie but a de same name dem over and over an fi be known for a woman whey no man Nuh want only wha yu can duh fi dem yu Nuh shame when yu walk inna party? De funny ting is that yu have thousands a FACEBOOK friends and the most likes yu get maybe 100 fi mek yu feel good suh STOP posting yu business de same ones whey LIKE de pictures most cHat yu hardest.

14. This mek mi proud a sick eena di head Sheri…u party by urself and mine u business.Neva hear nuh bag a man name call up wid fi u

15. If Vini ah 38!! fi mi mother nuh know when me born.. she put the wrong year pon mi age papa… Bcoz Vini looks way older and I am 42!! I lost all respek fi this woman.. shi Madd wid lady Juni bcoz she Vini ah keep money pon shower man books and find out sey he still ah caling lady Juni frm jail.. so ah the money whey shi put pon him book he use to call .. what a mess… Oman like this mek it hard if other women.. every man shi tek shi mine dem… Vini yuh fi stop the man mining thing now man STOPIT

16. Lol she wrote that she is still on his payroll couple weeks ago..she put up some shoes and was bragging. She look like she is approaching 50 to me.