Met Angela went live on Instagram and OMG I couldn’t believe how ugly she is in real life….. makeup & filter really does her justice she look like a (Edited) and short and ilshape like one too….. no sah I still can’t believe my eyes
34 thoughts on “ANEKA ENJOYING HAR TRIP SO MUCH SHE GO LIVE…………”
WE SEE HER WHITE SUGAR DADDY IN THE DARK SHADES BEHIND HER IN #3 PIC!!! GAL U FI STOP SELL PUSSSY
What a way them ova clapbackent nuh know how fi run mix up page gone get random admin and the admin block them and dash out the conversations and the people them info weh a send in the suss…when they all wanna be like pinkwall
Dwl you saw it too??? The part that have me a way is that is Richrush sending in information about Shanzi and Aneka and then act all nice to them on social media. daaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmn. I had a ball last night absorbing all the info lmao. How can you just trust someone fi give them password so easily though??? kmft
Lol Richrush dont easy :ngakak but how people fi jus see a page and run go send in info with their real page. U nuh know who a run di page and u gone submit..u nuh know di page reputation and u a send in file? :ngakak
Hold on dey MET Sunday night page owner and smaddy name Dream (1 of 4 admin clash)…Owner said Dream wah tek ova and Dream say she moving on…ok fine…so page disappear at bout 5k+ followers…What a excitement the day when yuh post dem up anyway tiddey mi fren tell mi bout new page with bout 400+ followers and yes miss richcrush did dey unda every single post all a war ppl and ting…….anyway that page is owned by a regula peepa or a regla regula…no proof just wayyyyyyyy too many similarities.
Mi neva know bout di page till whey day when marvin video but JMG has inspired many. :maho
Yes clapback a try follow pinkwall and it flop. But a nuh that a how nasty rich rush she happy like a lie nobody a tell pon her or any of them. Them life dirty and sad and everybody know bout it. All the one Shanzi she me use to think she well nice and decent surprise fi she how she run to nasty Aneka defense and a cuss fi her. She really nuh better than the rest a them, but the person she a cuss wid say how her mother catch infection from her man and she fi go cure it and how Shanzi man a scammer. She really nuh better tHan the rest a them fi true.
Say it ain’t sooooo??? Did someone say RUSH sent in mix up on SHANzi??? So how she ova SC a laugh and a rejoice say she glad people a get exposed??? Um the ppl dem weh deh pon di page unnu can’t do me nice favor n send dem ova yah?? Me wudda luv fi faaaas (big grin)… Wait MET what trip u talking bout?? A ja aneka deh eno.. Whitey no fly har out yet man
Mi never see richrush post… she even on IG a rejoice… wait nobody never see sey Stacy crayfish send in her own story… and “her man” exposed har. Stacy really desperate fe the celebrity lifestyle.
DWL !? Mi jus guh fass, afta this me honestly believe seh Rich Rush always send in herself over here, she loooove it! And people a seh we badmind har, well the true badminded one is her!
Them build back new page….mi ah follow it wid mi real page true mi nah send it ah ting…mi just ah watch… They need to step their game up….you can start a blog for free so they gonna keep getting flagged and deleted….Aneka hot fi dem lmfao….they can’t delete Our beloved JMG so they going hard for clap back :alay
Same thing I said they trying to follow pinkwall.but the admin them ah cuss everybody smh they’re not professional at all.leave the cussing to the followers nah
Once you have good tea they were allowing anyone to be an admin so it look like one girl pretend to have mixup and they gave her the password.she came back with a page called clapbackenttableturn and reveal everyone who send in gossip.but ppl report and instagram delete the page.the new page is clapbackinsession
Kiddy buys pussy hard from any “bad bitch” from ja to m.i.a to anywhere he travels so i know shes definitely is his escort for the rest of his trip, i heard both of them on live talking n she was calling him ‘babe’
She nuh as ugly as ppl say but she nuh rass cute as the “make-up” pics. Mi luv her nose how it straight only thing a cross way like mi beloved granny (beautiful black woman)
Dirty Stacy crayfish u nuh see you can’t get the star fame u been looking how long now??? U hate pon di ambitious gal dem then try to be like dem so bad u lie n mix up and a work pure obeah at u restaurant fi get nuff customers yes is pure obeah Man U go! U run go du breast and put in braces and it still nah work please find God please gwaan a church u likkle mix up big pussy bitch, yes customers wah u f*k say fi a small girl u hole big n deep!!!
KIddy kiddy kiddy u can’t find a good gal? U really come a ja to dis?????! Shame on u shame on u wat did u say when u see how ugly she is inna real life???? Gal stop walk n sell pussy u nuh fraid a AIDS
Kiddy is a pervert an hun fuck anything ladies beware he love young girl and I mean young …and he behaves like a weirdo him too nuff an braggy . Money is not all ladies .
WE SEE HER WHITE SUGAR DADDY IN THE DARK SHADES BEHIND HER IN #3 PIC!!! GAL U FI STOP SELL PUSSSY
So unnuh neva believe me ?
Gold watch popping though daddy!
And there you have it people her skin is quite clear but other than that she does look older than her insta pics.
Kiddy is f**king all of them. These girls will sell their soul for vanity!!!
What a way them ova clapbackent nuh know how fi run mix up page gone get random admin and the admin block them and dash out the conversations and the people them info weh a send in the suss…when they all wanna be like pinkwall
Dwl you saw it too??? The part that have me a way is that is Richrush sending in information about Shanzi and Aneka and then act all nice to them on social media. daaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmn. I had a ball last night absorbing all the info lmao. How can you just trust someone fi give them password so easily though??? kmft
Lol Richrush dont easy :ngakak but how people fi jus see a page and run go send in info with their real page. U nuh know who a run di page and u gone submit..u nuh know di page reputation and u a send in file? :ngakak
Metsy a how it miss me I was busy :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak if I laff I pop right in 2 ya
Smaddy send it to mi yesterday but is good for them. Yuh si page pop up and u gone use ur real page gone send in …really? :nerd
post dem no met mek mi see wah gwan
Hold on dey MET Sunday night page owner and smaddy name Dream (1 of 4 admin clash)…Owner said Dream wah tek ova and Dream say she moving on…ok fine…so page disappear at bout 5k+ followers…What a excitement the day when yuh post dem up anyway tiddey mi fren tell mi bout new page with bout 400+ followers and yes miss richcrush did dey unda every single post all a war ppl and ting…….anyway that page is owned by a regula peepa or a regla regula…no proof just wayyyyyyyy too many similarities.
Mi neva know bout di page till whey day when marvin video but JMG has inspired many. :maho
Yes clapback a try follow pinkwall and it flop. But a nuh that a how nasty rich rush she happy like a lie nobody a tell pon her or any of them. Them life dirty and sad and everybody know bout it. All the one Shanzi she me use to think she well nice and decent surprise fi she how she run to nasty Aneka defense and a cuss fi her. She really nuh better than the rest a them, but the person she a cuss wid say how her mother catch infection from her man and she fi go cure it and how Shanzi man a scammer. She really nuh better tHan the rest a them fi true.
Say it ain’t sooooo??? Did someone say RUSH sent in mix up on SHANzi??? So how she ova SC a laugh and a rejoice say she glad people a get exposed??? Um the ppl dem weh deh pon di page unnu can’t do me nice favor n send dem ova yah?? Me wudda luv fi faaaas (big grin)… Wait MET what trip u talking bout?? A ja aneka deh eno.. Whitey no fly har out yet man
Mi never see richrush post… she even on IG a rejoice… wait nobody never see sey Stacy crayfish send in her own story… and “her man” exposed har. Stacy really desperate fe the celebrity lifestyle.
LOL Stacey crayfish fayva the crayfish dem whe she a sell. A send in her own story. Pathetic
The page private and me really nu wan go send nu request but me really wan faas. Somebody who follow them screenshot and send it to met nu
DWL !? Mi jus guh fass, afta this me honestly believe seh Rich Rush always send in herself over here, she loooove it! And people a seh we badmind har, well the true badminded one is her!
lol I didn’t see that one with the fish lady I see them say a kit pay for her boobs and how them a deal on the low
That same story was sent in by Stacey crayfish fake acct. nataila954, “her man” post all the pages that’s logged in on her phone.
MET U A GENERAL I WILL ALWAYS SEND IN STORIES
MET ME AGO CHANGE ME EMAIL MI NOH WAH GET BUSS MI SAH CLAPBACKSESSION IS A MESS HAHAHAHAHA
Them build back new page….mi ah follow it wid mi real page true mi nah send it ah ting…mi just ah watch… They need to step their game up….you can start a blog for free so they gonna keep getting flagged and deleted….Aneka hot fi dem lmfao….they can’t delete Our beloved JMG so they going hard for clap back :alay
They wasting time wid dat lazy ig mixup page
So what’s the page name
Same thing I said they trying to follow pinkwall.but the admin them ah cuss everybody smh they’re not professional at all.leave the cussing to the followers nah
Omg no sah this no real .. is this the same person ??????? Aneka u no cute
Once you have good tea they were allowing anyone to be an admin so it look like one girl pretend to have mixup and they gave her the password.she came back with a page called clapbackenttableturn and reveal everyone who send in gossip.but ppl report and instagram delete the page.the new page is clapbackinsession
Kiddy buys pussy hard from any “bad bitch” from ja to m.i.a to anywhere he travels so i know shes definitely is his escort for the rest of his trip, i heard both of them on live talking n she was calling him ‘babe’
*clapbacksession someone message the admin and said they use to be co-administrator for pinkwall on fb lmaooo anything to be in the mix
She nuh as ugly as ppl say but she nuh rass cute as the “make-up” pics. Mi luv her nose how it straight only thing a cross way like mi beloved granny (beautiful black woman)
Dirty Stacy crayfish u nuh see you can’t get the star fame u been looking how long now??? U hate pon di ambitious gal dem then try to be like dem so bad u lie n mix up and a work pure obeah at u restaurant fi get nuff customers yes is pure obeah Man U go! U run go du breast and put in braces and it still nah work please find God please gwaan a church u likkle mix up big pussy bitch, yes customers wah u f*k say fi a small girl u hole big n deep!!!
KIddy kiddy kiddy u can’t find a good gal? U really come a ja to dis?????! Shame on u shame on u wat did u say when u see how ugly she is inna real life???? Gal stop walk n sell pussy u nuh fraid a AIDS
Kiddy is a pervert an hun fuck anything ladies beware he love young girl and I mean young …and he behaves like a weirdo him too nuff an braggy . Money is not all ladies .