ANEKA NAVEL STRING CUT A ROAD

10 thoughts on “ANEKA NAVEL STRING CUT A ROAD

1. Aneka does not stay homeeeeee !
    My only conclusion is it’s her career her job she haffi a sell
    Dis gal is a night walker I literally just said the same ish she’s on my snap and the girl no sleep .. Aneka please stay home for at least 2 months nuh? Ntn nuh miss she .. Aneka haffi a sell her pusi only way somebody so dedicated to road it comin like she bruk and haunted she haffi Mek some money and all dis dressing up and makeup only to go sit down a terrace? It nah add up I don’t think Aneka and denyque man deh .. that is where Aneka pick up her clients it seems.
    Aneka u na stop till rd kill yuh left u son .. go look a work

2. I see somebody comment on one of her pics at Terrace asking if she have shares in the place or sumn the way she eva hitch up there. Any female who hitch up a road everynight a pick up man fi true

3. lol I honestly like Rush cus as much shit she talk over here she nuh fraid to call up name. Aneka say she works as a promoter for parties, and other businesses that’s why she so active night time and on social media. What she need to realize is there are younger prettier girls on social media and dem soon takeover all di promoting. If she depending on being a walking promo as a career then her life truly sad! All her captions are pretentious and she think she inspiring people but she really look and sound foolish.

4. Promoter? She a promote har crotches business. Aneka is a disgrace, sleep whole day a deh a road whole night. When she need clothes she guh people store guh tek photos fi Instagram and get a one outfit. She nah guh too far wid fi har agenda. Aneka need fi realize that most of the folks she hang out with either have legit jobs or business. What is she doing with her life? Pick up a man, sleep wid him and tek a money offa him? Wait till reality box har inna face. Her son is getting older and she nah set no example, road every night though? Terrace Bar and Grill must have a special table for her.
    Wah day yah she a talk bout back to school expenses, a mussi dat she a hustle. Who nuh run tru Aneka nuh meet Aneka yet!!!

5. Aneka currently a dun Rich Rush pan deardream. Mi swear and think dem did know each other tho. Rich Rush plz stop run up inna people cuz nobody knows u and clearly nobody likes u