ANYONE KNOW HIM?

There is a video going around of a 15 year old girl, allegedly from Ferncourt High School in St Ann Jamaica. In the video they are having sex in the back of this young man’s car and its being recorded. The man looks to be in his 30ties with a blue pickup truck, can anyone identify him?
Will upload the audio later because the girl’s mouth is filthy
ferncourt

0 thoughts on “ANYONE KNOW HIM?

1. you know seh mi see this pon whats app and if she ah 15 mi ah 3. this gal have ugly ugly ugly big woman pumpum. but she ah tex the big man buddy like magic. and a bawl how it hot but she never a run r push him off. she itch up innah the back of one jeeep back a tex buddy.

2. you know seh mi see this pon whats app and if she ah 15 mi ah 3. this gal have ugly ugly ugly big woman pumpum. but she ah tex the big man buddy like magic. and a bawl how it hot but she never a run r push him off. she itch up innah the back of one jeeep back a tex buddy.

3. you know seh mi see this pon whats app and if she ah 15 mi ah 3. this gal have ugly ugly ugly big woman pumpum. but she ah tex the big man buddy like magic. and a bawl how it hot but she never a run r push him off. she itch up innah the back of one jeeep back a tex buddy.

4. mi seh this pon whats app from weh day.. if she ah 15 mi ah 3. she have one ugly ugly ugly big black pumpum. she itch up innah the back of one blue jeep and ah tek big man buddy doe. she ah ball like stuck pig,but she nah run or push him weh from har. she tek the whole length under ah whole heeap a noise..sad blue movies if its sagitary rape.

5. and the man a wear him condom.so she ave sense. and she cuss some terrible words for a little girl. pleeeeeezzzzze she broke wayyyyyyyy oulttttttttttt ko pon har glasses to nuh. mi did have to go look see if ah the same one and ah the 15 yr old. she want beatten wid moral stick

6. Metty evening! Mi have di video wen I saw it I was soooo maddddd cause di big gut dutty short little dick bwoy video taping it him need fi go prison and again I doubt it, cause she was verrrry much into it. Good evening yawdy yeppy, and all my working bloggers. Thieving kerriann stay bad apple Weh a topper ware furniture inna u shack a geigo lizard Shauna oonu no inna mi good up independent evening! A ooonu stay badddddd a ugly pon train boat ride mi no like oooonu.

7. The young girl attend vere technical high school in clarendon and the guy is in his 20’s ,

8. I’m not gonna watch this – if it’s a child having sex , then it’s not something I could or would want to watch!
    I just hope that someone somewhere sees the pic/still, recognises the man and he gets castrated whether by the authorities, or vigilantes.
    He’s the adult, whether she walk with it on her forehead, he should run her not take advantage!
    To all nasty big people taking pickney yuh fi TAP E’!..know better do better.

Leave a Reply to Lal Cancel reply