APPLE A SUGGESTION

DEM SEH HEF YUH CAN CONTACT YUH MAN EX …..VEN…SUH SHE CAN SORT OUT THIS FOOT BECAUSE IT A CHOW OFF DI WHOLE A WI………………………DUE TO HOW BLEACH A TOP AND DI FOOT STAND FIRMMMMMM AND IT NUH INA NO GIDEON

13 thoughts on “APPLE A SUGGESTION

1. Boy VEN F**k everybody Frass kwesi greaticon Dave junglist ven your pussy nuh tired man go retire now n you nuh have nothing to show but a basement apartment n a credit car ..no status in America your life sad bad

2. To rass a two different person dem deh foot and face two different folk no sah why these fools do themselves so
    Big up double color body Mr two tone I can’t bout ikon lol

3. STINKING HOLE VEN. J DONT WANT VEN CREME IT A BURN UP PEOPLE NEXT TING HIM FOOT GO GET BLACKA DWL

4. His feet look nice I don’t see the problem? Some a unno need to put a mirror on the floor and stand over it naked n spread your legs… that’s when you see discoloration… unno too hateful n stay bad! Wey Frass fi real? Asking for a friend!

5. Ven pussy nuh have no bottom it been done from FRASS left her poor ven me really sorry for her she mentally ill cause man done pon her true true

6. They keep calling Ven old . She’s still in thr prime of her life… her body looks great n she carry herself pretty ok. If she enjoys the company of males so let it be… becausen sey nuff a unno a tek a trailer load a man under the quiet. This girl name been all over this wall due to wicked spiteful individuals who want to put pppl down to feel better about themselves. Unno need fi sort out unnoself and leave ppl alone.