APPLE MOBAY EMPIRE TALKING

DEM SEH WHA HAPPEN THREE MONTHS AGO WID KERRY SHE PAN DI PHONE…KERRY A WHA DIS YUH A SIDE WID WHEN YOU HAVE YOUR OWN SET A PROBLEM..KERRY YUH GET OUT YUH MATE YET? YUH HAVE A SURPRISE COMING SOON..APPLE DEM SEH DI MAN DOCUMENT EVERYTHING AND HIM BABY MOTHER READ EVERYTING………………BUT DIS BWAAY CANNOT DO NOTHING FOR YOU SO YUH BUN DUNG NOT UP

18 thoughts on “APPLE MOBAY EMPIRE TALKING

1. IT IS TOO EARLY, BUT MEK MI SIP MI TEA AND WAIT, I HAVE ALL DAY, ITS MY DAY AFF, THIS SENDA SOUND LIKE DI BABYMOTHER DOH, LAWD SNAPPLE, THE HIGHER DI MONKEY CLIMB, YARDIE FINISH DISS FI UR WIFE, PLS&THANKS.

1. :babygirl :angel :kr :alay :selamat :thanks2 :maho :malu ..nutten this fi finish cuz nutten dem come with can stick pon Princess Apple..in fact my new name for her is now “Teflon Don “!

2. YOU SEND IN ANOTHER POINTLESS POST WITHOUT ANY VIDEOS, PICTURES OR SCREEN SHOT OF THE SO CALLED CONVERSATION WITH APPLE AND THIS MAN????????

SENDER GO LOOK A LIFE NOW MAN, IM CONVINCED THAT YOU LONELY, BROKE AND DEAD ASS MISERABLE INNA REAL LIFE………………………………….

1. :thanks2 :thumbup :salaman :cool welcome to the team and If u decline joining it’s kool cuz we still rate how yuh nuh bias!!

signed PoolBoss
      President of the Princess Apple Society(POTPAS).

3. SENDER YOU BIG AND BORING NUH RASS………………………………..

WHERES THE TEA IN THIS STORY. I SWEAR SOME OF YOU HOES JUST HAVE TOO MUCH DANG TIME ON YOUR HANDS. GO LOOK A WORK NOW MAN, DO SOMETHING WITH YOURSELF.

4. Senda you’re really not talking the things dem. Stop go round corner and chat di things dem mon cho.

5. Bwoy smart Incase Jayicon kill him . You see Apple when women have job they don’t have to sleep with men to maintain sad hope you really straighten up your lifestyle and get a job 2020 coming year your over 40 years old with a grown son almost 20 years old quit while you can before it’s too late .

1. Like how Ratty passed?
      Smart is leaving another man’s wife alone
      Someone kill your SMART ASS then what?
      Cause the only person I hear dead and come back is Jesus

6. By the end of the summer this won’t end well. Girl if yuh really talking to this dogshit STOP now this fool friends and the other side pieces will destroy you. Dem Bay Gyal deh nuh nawmal. Tek heed

7. Apple get tricked for name brands she tyad a share with jayicon so she find her buddy she doesn’t have to do 3 some or 4some go frapple Apple bun jayicon bun him .

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Hold please! Come again :nerd mi nay na look.. Wah yuh seh? di bunna man a get free pums round here??? Dat nuh look good icon sir.. Imagine yuh gal fuck pan yuh, not fi help di family but ie look like a fi pleasure..dat nuh look good sir.. dat mean seh buddy is are limping around here. Dead hood justice. Back tuh u now miss, suh afta mi tink di mans issa upgrade, issa dungrade instead. Yuh naaa get NOTHING! WOW! Yuh deserve every lick. A wutliss fuck yuh round deh a puddung.

9. She apple want hard and stiff . Hard and stiff wheel and come again hard and stiff poor jay icon don’t have dat too much champagne kill him hood . When mi see apple mi ago buss out hard and stiff :hn :salahkamar

10. Ppl mek me tell unuh this a nuff man gal mi fuck so a no nuttin if a one man fuck my woman a so life go

11. That Mobay bwoy fi get a lick inna him face always a ben up him little stinking face like him a bad man some a dem bwoy fi lucky America dem live.Group badness unuh deal wid an if a man buck unuh one way a different ting.

12. Great Icon you sound dumb i guess all them brand can’t hide or make up for your poor state of mind not because yuh fuck nuff gal it ok fi a next man sample yuh woman pussy nigga please, Yute all the fuckery weh people seh and post about you mi still give you a little ratings because you could a come america and don’t have shit but you have a little change but the way how you hype it make you think you richer than most but money in your pocket don’t make you real. Great Icon as weh you seh wise up and go school clean up yuh fuckery and be a role model fi the yute dem and stop sell YUH BLOODCLAT SELF SHORT. (but what is a man without self worth) i.e Great Icon.