If We Must Die

If we must die, let it not be like hogs
Hunted and penned in an inglorious spot,
While round us bark the mad and hungry dogs,
Making their mock at our accursèd lot.
If we must die, O let us nobly die,
So that our precious blood may not be shed
In vain; then even the monsters we defy
Shall be constrained to honor us though dead!
O kinsmen! we must meet the common foe!
Though far outnumbered let us show us brave,
And for their thousand blows deal one death-blow!
What though before us lies the open grave?
Like men we’ll face the murderous, cowardly pack,
Pressed to the wall, dying, but fighting back!
Claude McKay

0 thoughts on “APPLE SEH WI FI DEAD OOOOOO

1. gm met n metters….obviously they didn’t get the memo of being humble, not worshiping vanity, not being attached earthly things and all the other rules of getting closer to god..empty barrels makes the most noise, and whenever an individual has to use THINGS to feel worthy, it speaks volumes of their emptiness inside, because without these THINGS they are nothing..

1. Well someone forget the memo on who to leave judgment to, loving your brother as you love your, and seeing the straw in the eye’s of others and not focusing on the beam in them own. Lol

2. GM Ms. Met, this post needs to be closed now. Both you and Mz B said it all. No other rebuttal needed. No need to feed their ignorance.

3. Morning Met, and Metters, miss B, u never c di next post, the people them that knows this girls history say he had a ruff up bringing, maybe she never had much as a child, so these material things filled the void she felt, but it has become an obsession, poor girl she is a lost soul. omg :cd

4. BUT PEOPLE HOLDING UP A PLASTIC BAG HANGLE DONT PROVE NOTHING. YOU SHOULD OF RECORD THE ENTIRE CONVO FROM THE MINUTE YOU ENTERED CHANEL BEING THAT YOU LIVE FOR US TO DIE BITCH AND WHEN THE MAN TOOK THE BAG AND TOOK IT TO BE CLEANED. THIS IS MORDERN TIME SHOW FOOTAGE YOU DUMB HOE I KNOW YOU WEAR FAKE FAKE FAKE FAKE ASS SHIT SADAMITE SUCK PUSSI, BATTY LICKING DEH WID A TRANNY HOE.
    TIRED OF YOU NONSENSE NOW. WHY YOU NEVER DIE WHEN U A SUCK JAY HOOD AND HIM PPISS IN YOUR MOUTH. APPLE MI COME FROM WEH YOU COME FROM MI KNOW YOUR BUSNEZZZ AND ALL THE NASYTYNESS YOU PROFORMED OVER THE YEARS FOR STARDOM. ONE THING IN LIFE CANT CHANGE REPUTATION. YO WILL ALWAY BE A FAKE CLOTHES, WEARING, INFORMING SADAMITE $20.00 HOE,. REMEMBER THE MORE MONKEY CLIMB THE MORE HE WILL EXPOSE HIS ASS. AND YOUR NO PRETTY

5. Apple the word is “feel”! U write “felling some type a way”, and mi know a nuh mistake u mek cuz in a post after thisbone u wrote, “mi tom ford boots nek unnu fell some type a way”. Aplle I can onky advise u to take the money u wasting on clothes, bag and boot an go back to school. Yuh damn dunce bout u a cuss ppl!

1. lolol…I would like to be the ‘wall’ listening to her trying to “speaky spooky” to the staff at these high end stores.

Apple! lol come here love…when you don’t have to WALK the bag in yourself and you can file IRS papers in YOUR NAME fi yu lavish expenses then you can send out death wishes. Until then PLAN YOURS because you are a sorry excuse for a female from a poor background and no amount a name brand can do away with that. OH same goes for your groupies.

1. Me nuh like dis f**kin girl, she mek me spirit crass an vex; f**kin fraud…yes u quena, not apple…spic bitch…ban me met!!!!
      Morning jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers and frauds, blessup.

1. Me av up to 12 o’clock, I might reconsider, ah jus tru U y me wooda even consider wey u say…..adda dan dat; F**K DAT WETBACK BITCH!

1. Londy I understand and people nuh used to see di cussing like so..Mi cannot manage it till 12 :nohope: :kiss done ooo

2. When mi neva see u on earlier mi se oh londy done man mi shock when mi see u reach yah now :ngakak

1. Londy doe pay Metty no damn mine ya muma; gwaan cuss right back til 12pm… 12:01 if you can spare the extra minute. CUSS my girl, CUSS!!! Free your mind!!!! :alay

1. U waa chump bloodclat people pon d intanet, den come now inna d morning ah brite-up uself…..everytime me c u name me ah guh f**kin violate u comments..yes spic f**kin bitch…let me vent on your hating ass; u f**kin wanna b!!!

1. londy done mek di morning come and we get likkle laugh fus..aldoe u tell me seh u a go do dis mi neva tink u serious :ngakak londy :kiss

1. Nope not today Metty….it’s a brand new day for me. Saw you promised the lady Donna on last nights post no drama and I aim to pulllllleeeeez. Thanks for the usual welcomeness Metty as always very comfy!

@5948…….Free as a bird, do your thing, this is a computer, hasta luego

Some type of way, make you feel some type of way :kr

2. I promised Donna that I would make sure that everyone would feel welcomed..You could apologize to Londy whether she wants to accept or not because a u throw her up in the air lastnight after she left and mi tell har lastnight cuss if she want because dat never really call fah but I will handle my Londy ..Im glad u feel comfy I dont want u to feel any type a way because we really arent supposed to be holding grudges

3. Nope I won’t apologize to Londy but I will say I was wrong because I did it to be hurtful to her. You asked why I mentioned Leash and I never felt him ungrateful before , I don’t believe him to be, I just used him as a weapon.

Not apologizing because she is rightfully angry!!

2. Londy mawning mi dawling a Neva know say a so u cross angry hey yow yallow but done no putoos she know not wat she did 🙂

1. Chuetty yuh nay hear mi jus ask Metty fe Lowe Londy? If the other one nuh know what she does, Londy k ow exactly what tha fuhkkk she doing suh unu stand back and mek she galang BAAAAAAAADDDDDDD!!!!Two cheers for Londy!!!!! :toast :toast :thumbup :thumbup

3. Quena I think u shouldn’t answer at all cause u admitting that u were just being hurtful to one of the few persons who did not attack u yesterday is taking the facking piss now. So u know ur wrong but u would apologize WTF just buil man n don’t add insult to injury

1. chuet nuh ansa jus done oo mi see and mi nah ansa quena no sor so done…things will settle in time

6. Mi sorry fi Apple jah no star for wat shall a man gain by losing his soul smh
    Morning everyone may u all have a great one :peluk :peluk

7. Mawnin Met and everyone, just paroozing cho de threads while sipping tea, God bless America, God bless Good ole Jamaica, Happy Wednesday my people!! onto de nexx thread..lata

8. Apple look like she dey pon mission to prove something.do u have a walkin closet to put all those bag and shoes honey.poor always live like they rich.and rich live like they poor.

9. Good morning everyone…. But mi Nuh know why ppl follow up apple, dis girl dunce badddd eno to the never ending power. This girl needs prayers she and dat other dunce head one Kerry ann.

Bubblelikesoup.

10. Me nuh like informer or people who pretend to b someone they r not..dangerous game. This type of person is not to b trusted!!!
    They will infiltrate your “circle”, gather information, then use it against you….beware!!!!!!!!!

Ah brite dem brite, ah DEM ah d real “bore-nose” coolie!!

11. Di concierge look like him deh pon the phone wid store security a warn them seh the teefin gal a come back inna them store suh prepare

12. How many years waranty you have on your green car…… never mind you don’t own one smh you in Chanel ah clean bag, go clean your residency status, yuh think ur great white bag can stop u drom get deport? eeeediat neva see come see dunce non progressive gyal, go look a lil thing they call life before yuh ah hype kmt ah bayyyyy me ah citizen!!!!!!! go clean dat :bola

13. Ok apple and wen u hungry u bring back the bag like old days before Gaydian u used to buy d bag dem fi go dance n carry dem back wen u rent due. Mi memba wen Sabrina dunn har bout it n she couldn’t say shit..apple sad enuh unnu affi see wid har. She wi do anything thing under the sun fi name bran. She go as far as do 3sum wid sabrina n mickey fi d white LV glasses weh she have

14. Please please wish death on no one . Remember death is a must it comes to everyone in due time vanity all is vanity but not to wish death on anyone .

15. Yuh look upon har good, yuh nuh see she feva har ugly mumah ,when she get up in ah age them ago fava twin,poor thing see with har! Poor is noise,

16. So Met she not carrying the TOM FORD boots for cleaning too? Cause I wouldn’t want her to try cleaning it herself and end up soiling up the geo prints but Apple tell me something are you a Home Owner or Car Owner? And I’m not talking about paying mortgage or car payments every month.. You guys surely have your priorities backwards

17. Di concierge look like him deh pon the phone wid store security a warn them seh the teefin gal a come back inna them store suh prepare fe ar…poor ting him look nervous as hell

18. MEEEET!!!!! mi love yuh so till. MET, u are one of my favorite intellectuals, the one who can enjoy the met(see what I did there) and the suss, but also in the next breath can have a informed and intelligent conversation on a variety of topics. MET, yuh gi weh u self wid da Mckay poem deh, as one who holds a BA in English Lit, (tru, tru, mi a talk) I can say a nuff ppl nuh know dah Mckay deh, one of his best poems. MET mi love yuh, bright girl. And as fi Ms, Apple, she nuh know dat a autumn now so its apple picking time.

19. Metty mi juss deh yah a watch an nawh say a ting cuz from mi a grow mi hear the saying humblest calf suck the most milk and what goes up affi come dung, all who laugh last laugh di best so I will be right here at jmg when all the hypeness start come dung. Set a dutty naega never si come si shi an har batty man.

Bubblelikesoup.

1. YOU’RE AN IDIOT! people a play wid you mud rats.

Apple enemies seeking JUSTICE…send that hoe and har man and mumma picture to ALL the stores dem thief and scam outta plain and simple. Sometimes rewards are available for the heads up.

20. Yo I don’t know the girl but when I read all this comment is sound like her man a f..k or don’t want some a u, boy it look like a bay jealousy.

21. It look like apple gone spend the dance money, buy me something pls I need a bag to go to Mia carnival

1. UNU A LOW LIFE WHE NAVE NO MORALS CAUSE UNU NO KNOW HOW IT FEEL WHEN SMADDY TEK UNU IDENTITY N DO FUKERY WID IT CAUSE UNU NAVE A GOOD CREDIT UNU NO KNOW WHE ****GOOD CREDIT**** MEAN

2. She ago buy it man but meck sure u open u mouth fi she n Jaybird shit inna it ole buzzard u no know har but as a post pon drap u reach ya fi air out u shitpit mouth FOH

22. Why unu love come bout jealousy. Apart fr clothes and shoes and me sure nobody pon ya no naked. So what does apple have to be jealous of. Hhmmmmmnnnn (hand at my jaw tapping feet) let me see. A house, a business, a degree or even a hs diploma or ged. A greencard even a damn id. Better yet a clean police record. Gtfoh with u materialistic bullshit

23. Good MET n METTERS – so APPLE live fi JMG??? o man this a d worst me ever see it, “FEELING SOME SORT AWAY” BITCH UNU HAVE RIHANNA LINGUA PAT DOWN EH?? UNU NEVER SEE D SPECIAL PON OPERA WHE SHE BUY A BIG MANSION FI HER MUMMA, ME A 1 WHE NO WISH BAD FI PPL BUT ME CAAN WAIT FI DEM OLE U NASTY RASS WID D PPL DEM ID N SEND U BK A JAMAICA MEK U GAIN SENSE, ME WAAN KNOW WHE APPLE LIVE CAUSE A MUST BIG MANSION FI SHE A PROLONG D REALNESS A D $10000 BAG, LOOK PON UNU TO

1. i coulda swear dem seh apphell was deported b4, so clearly deportation nor prison will have any effect on her.

what will happen is, she will use the time away to plan how she ago “hurt up jmg head” when she cum out.

i know a few ppl like apphell, common factor bewteen them all…the dunce as fu-ck an just never learns.

24. Apple dem bite inna yu an a bare worm come outta yu, shout-out to apple (common letter) who is working her way to earn a degree in the Federal Penetentry for Credit Card Fraud work hard apple yu reap what yu sow..

25. WHE me waan know a so dis a Govt ya go mek dis gyal do all a dese crimem come pon social media n brag bout it wid no remorse n each time dem ole her dem let her go?? whe d justice deh…APPLE ME A GO MEK MY DUTY YA NOW FI MEK SURE BY D YEAR END U N ALL A DIS FUKERY TAP WATCH N SEE MARK ME WORD

26. (singing Junior Byles-Fade away
    :kr he who only speaks of vanity and no love for humanity shall fade away :kr he who checks for only wealth and not for his physical health shall fade away :kr he who worship silver and gold shall surely loose their sssoouull and fade away :kr the Rich are getting richer everydaay and the little thr poor man got shall be taken awaaayy do you hear what I say…it will fade away :kr

(Wheel up Met please post this song for Apple

27. jealous of what the inability to read i’m sure non of my fellow viewers are jealous of apple what i do see is ppl who sympathize with this stupid girls poor judgement so do not by any chance mistake us ridiculing apple and her simple minded behaviour.with that said i do think that us on the site @ times gets blame for careless ppl poor choices e do not control their actions we just point out their stupidity.Met not holding apple’s phone and placing these items on social media if u dnt hve ur immigration status sorted out then mayb u shouldnt b stealing ppls identity to buy chanel and tom fords.ppl work hard to maintain a good credit score and low lives like apple takes a minute to destroy ppls good name credit and dreams.

28. ICE have apple pon lock aredy dem jus a sum-up fi gi har one big charge. apple sum-up yu bail money yah yu ago need it.. look round yu them deh to the left and right jus a watch yu lol, my girl clean bag. apple y should any1 envy yu a u alone a du the time noh bady nau du it wid yu..lawd mi belly. Continue working hard it all will pay off soon.

29. KerryAnn, did you get your green card yet brawling gal? You is next one whey walk and teif and wear fake shit and borrow Happle shoes dem. Since yuh and Happle start rub front yuh nuh stop big her up and since Jue and Jayden start phuck yuh act like yuh is miss high and mighty. A long time mi know yuh from before yuh duh yuh body, from when yuh use to duh nursing and even doah yuh was always brawling yuh get worse. The 2 of unuh man have papers and unuh don’t have none. 2 bloodclaat idiot gal a brag about vanity. Dutty low class ghetto never see come see idot gal.

1. I meant nursing aide, not nursing because all shi use to do is watch people and she was more humble in those times.

1. Christine aka bitch of all media weh u nuh gweh n go wash u ole dry up geriatric crosses pussy weh birth 3 sumbags bitch. Move u gadzilla bloodclaat from offa yah cause wen happle a dunn u nasty bloodclaat ahe nah nuh mercy whoring christine . U did come pon yah n chat how much yrs u a hold bighead bobby fah n see him gone leff u nasty bloodclaat.. christine weh did a f**k 20summun yr old bobby wid him gollopy n wen she want ride go nuh weh she haffi pay him ole gyal gwan go siddung yah. uN pluck d gray hair dem offa u pu&&y u fi tell u suck pu&&y daughter fi relax har empty head and stop d f**kry n gi we things fi talk. Bignose happle, no anckle happle, pu&&y parasite happle peelout head happle, bawly bawly happle stinking mouth happle wehh alqays have gum inna har mouth , welare baby happle , jamal happle, infama happle stop gwan like u brand new bitch cause u still a thief and jadion is still u driver. Bout u a clean bag go clean out pickney bookbagand help him do him himework u f**king bad mother u n I know all about u

30. @Anonymous u bad mine bitch me no know apples but yes the wold know and see sa u bad mine get a life everyday u da pan JMG, it look like u a look a f**k off a jay or him already f**k u and drop u why u sit down pan him woman so get a life dog, shop shop apples & jay shop, bad mine bich.

31. @ anonymous what a why u know bout apples pu**y it look like u a suck it long time and jay come run u foot hot ok that is why u live pan the girl so bitch.

32. Me say what I have to say so guess what bitches when u see me in the street take it up with me.

1. a suh dem cum yah like dem mean wi bloggaz any gud n den wol n behole dem reveal…mek a storii run n yuh fine dem out

1. yuh noe met mi neva feature ere yet but wen dat time cum…mi a guh email yuh ooooo :hammer doah block mi wen mi a ansa dem

2. Pow!!!!!!!!!!!@ Goodas!! Mi seh when mi read the writing it struck mi, de wrong spelling of the simple words………….A must Apple a type and a she mi see love use “Jay” what a way yuh nuh know dem and a type off yuh finger then suppose a did yuh friend…

1. but dat mean HAPPLE deh yah all along wid wi caw dah smaddy deh weh a comment alwayz deh yah a comment ms bitch of all media oooooo

33. No sah this yah topic tun up, till it tun ova… WWWWWWWWWWWWWWoooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I cant with these people.

34. anon 2:12 krise u sharper dan a .2 edge sword. apphell try go get a life. she bury you and u mumma. miss fake louis vuitton. and fake tomford. she killed you and u mumma

35. Media whore Apphell come back cum dune weh start, talk up di tings dem, defend u self gal, u have a right to, a freedom of speech, so Apphell why u never come in u real name, it would be a better thing to do after all this forum is about you, suh badda wid u hide and lick or lick and promise. Lol, wi a draw uno out one by one, calling all cars, calling all cars We bad to the bone roun yere :thumbup :thumbup :sungkem :sungkem :ngakak :ngakak :malu :malu

36. Christine don’t try me oooooohh, mi madda always say respect mi elders but since u want brite u self nuh mercy fi u.ugly gal weh fava d likkle creature pon lord of d rings gimmie a break u see u f**king finger dem how dem fava ginger. christine weh mi really n chully wouldda waan badmind happle dah weh she have? Mi nuh know u waan tey me n mi know unnu house bizniz.. gargoil christine a u badmind happle and apple don’t like u. Check this u affi frwn up happle so u couldda stay inna d welfare apt pon marion avenue d way how happle nuh rate u she leff d f**k dung bed gi u wen she a move and u being the dutty gyal u is don’t even change out d mattrass u gone wid bobby pon it . Wen apple did a buy up d plastic furniture dem wah mek u never beg har a new bed. Big ooman christine u fi do better. U a talk bout live pon jmg yes I do n proud of it. N so do u anybody weh know u know sayu mizup n love ppl bizniz and all u a happle do a chat ppl n fass . U affi live tru u dawta gwan go siddung before mi talk to d public weh u already know how apple used to go street go tell ppl bobby a look har. Oh n Gaydion couldn’t f**k mi mi luvmy pu**y gace ambition mi a one gyal weh nuh f**k bleach out face man my hole allergic to scrub

37. Fake Batty apple nah post no video; shi nah clean no fake bag shi inna fantansy world give har a minute shi soon wake-up, and when she do wake-up and call the BIG-Head Boy him ago gone wid the next fake batty gal.. Fedz time Str888888. mi belly

38. @Bitchofallmedia if apple Batty and Titty Fake y u think har Bag, Boot, and clothes Real; a Fake Bitch is just a Fake Bitch. even the picture she sent in is fake cause it is suppose to b a video but she won’t release it she is as FAKE as a US$1000Bill she is just a GhettoFabulousPhony. I think FAKE is a little bit too Classy for her PHONY is much more her style…RIRI (voice)

39. But that’s not her bag, she asked the woman to see the bag then asked about it it got dirty lolllllllllll no mi nah laugh, if it was her same bag why didn’t she make more of a video and why did she say so LOW she was getting her bag clean and this is not the Chanel store because when u take your items to get clean n fixed ur not by the same sales table u go into the room on the main floor where all things repaired and shipped go where the back office is in a corner the there is a tall desk… Mi know because mi tek mi tings if get clean n fixed cho!!!

40. GN MET. MI NAH LIE LUK HOW SEXY APPLE WEAR HAR BOOT GU AH DANCE AN LUK HOW PPL AH GWAN DAT IS DI REASON SHI DEM FI DEAD SHI TALKING ABOUT DI HOES DAT WISH BAD FI HAR FI NO REASON ALL AH CALL DI GIRL MOTHER UGLY BIG ALL MOTHERS DEM ALL TALK BOUT DI GIRL PAST JUS BECAUSE AH TOM FORD BOOT SUM PPL TRY TO GIVE HAR ADVICE BUT DEM STILL CUS SUH WEN MI READ IT SOUN BADMIND APPLE INNA DI DH WORLD AN SHI READY FI DI VIDEO LIGHT SHI SEXY SHI CAN DRESS FU..KING GUD HAR SKIN PRETTY MI NU SI NO COMPETITION BIG UP JAY ICON REAL GANGSTER!!!!

1. No comment…the last time mi defend har mother and tell people stop and likkle after dat lie tell pan mi bout mi seh bag fake so I will say nothing

41. aah there she is lol
    Apps have you read the care booklet? I doubt it hun now you got me felling some type of way.

42. One thing me notice by watching these dancehall ppl yuh notice sey jue and j-icon dem nuh really that hype like how Kerry and apple up inna ppl and buy this and that and affi prove a point to somebody and I bet none outta the 2 them.. dem man nuh buy a car and put inna dem name… Dem fi easy a humble more while a dem m-gee sing bout never come bbcl see apple and Kerry..jue and j icon a do dem Likkle things yea but dem down fall gonna be these to ladies sorry to say but it is.. Every thing dem a do john public have to know because of these 2 ladies a try show off to dancehall.. Idk if her stuff is real or fake cause me nuh own none but apple yuh fi easy.. And ppl I’m sorry to say but I don’t think j icon love apple cause if a man make so much money either scam drugs or what ever and the mother of him child no have no papers.. U really ago tell dem sey him caa pay somebody fi dweet fi her.. It’s a shame.. God know..

43. To di person that say Jue and Jay a f**k wi need yuh fi explain that. How yuh know? Dat is a strong allegation.

Leave a Reply to Met Cancel reply