Dancehall Celebrities New York August 30, 2016 by Met With all the chat u chat and walk and war u only have one chanel bag u wear to every occasion everywhere u go
But those 2 pictures were taken on the same night, I’m assuming at the same party…..suh weh di odda pics of di 10 odda dance weh she wear it go. Reply
not everyone needs a thousand chanel bags . and the way they run chanel bags uptown the brand dont even sweet no one likw it use too . somone a unnuh shouldnt wear chanel bag. no car no house but a rick chanel bags and rolex and all dem friggery Reply
Petty!
But those 2 pictures were taken on the same night, I’m assuming at the same party…..suh weh di odda pics of di 10 odda dance weh she wear it go.
A dat Mi a say weh di res a evidence
If it matches her attire, no harm sender.
Maybe it real and inna real life ppl just need 1
not everyone needs a thousand chanel bags . and the way they run chanel bags uptown the brand dont even sweet no one likw it use too . somone a unnuh shouldnt wear chanel bag. no car no house but a rick chanel bags and rolex and all dem friggery
Real.or not from a my hard earned money but it i will be repeating it gtfoh wid Unuh f***y.