I wonder if some of these females regret their relationships with high profile men? Yendi and Amita? Even though they had children and kids are a blessing these women seem broken and sad.
@Gabriella….it are which planet yu come from? Puff-Puff pass, Puff-Puff pass, nuh keep a Puff Puff Gabby….lol. Blake fi marry wha?? Blake will become a catholic priest soon.
Weh yuh deh seh Willie :bingung Priest weh devout all dem life tuh serve the poor and needy or priest weh hide unda robe an molest likkle boys??? Mi nuh knoe ah das why mi ah ask….
hello metters, sorry to just drop this in here lile a bomb, but i wanna know if a me one watch dah snap here…… Bolt him inna one yellow shorts deh, and u can tell y dem snap suh much inna boring bora bora…..u see the little thing inna the shorts…..it look like a di balls a hold the little thing up……nuh wonda when him have on the tights we couldn’t see nthn. woiiiiiiiiioooooooo
Why everytime we see man with brown woman people mek a big deal. u know from me young til now i am on the heavy side and black and me look all kinda girls a brown girl alone me get god know me sister alway trouble me bout me love browning but that not the case
Well at least he looks in to her.
Poor Amita. Smh.
Amita and asafa never involved after she had the baby
Oh my bad. She seems like a really sweet girl.
Half coolie check and can pass the paper bag test check. Nothing to see here folks.
seem like him love coolie
He deleted the picture.
I adore Yohan Blake. He’s such a well grounded young man. I hope he marries a nice Jamaican girl soon.
LOL. Let me not even enlighten your darkness girl.
LOL
Yohan a whore to goodie
Him love them wid a touch a coolie tho!
Dis one is a model oh..ghanaian and english..mi like har
Wah! Him a gwaan wid tings!
Him love di model/beauty queen dem! Slim with a little shape, lighter than the whitest part pon him body and a touch a coolie!
Yes she remind me a Yendi
I wonder if some of these females regret their relationships with high profile men? Yendi and Amita? Even though they had children and kids are a blessing these women seem broken and sad.
@Gabriella….it are which planet yu come from? Puff-Puff pass, Puff-Puff pass, nuh keep a Puff Puff Gabby….lol. Blake fi marry wha?? Blake will become a catholic priest soon.
Weh yuh deh seh Willie :bingung Priest weh devout all dem life tuh serve the poor and needy or priest weh hide unda robe an molest likkle boys??? Mi nuh knoe ah das why mi ah ask….
Unuh too lie wah unuh seh Yohan likes men???
Unuh too lie wah unuh seh Yohan love men??? Serious question :malu2 :malu2
Yohan deh with Jah cure ex wife or wife whatever she ha. Kamilah
Dash out the scoop pon Yohan…tiyaad ah Usain and Asafa time done…old man,,let’s hear bout Yohan
Where is this tea on Yohan?
Caw mi kno mi hear him name call pon her fi real (Jah cure ex)
Yohan nuh have no woman…. neither pastor daughter nor even two promo girl him name call pon.
Lol… So Asafa and sara jade did lef ? All now I don’t know who the other baby mother is . Aside from Amita , who I think seriously love him
hello metters, sorry to just drop this in here lile a bomb, but i wanna know if a me one watch dah snap here…… Bolt him inna one yellow shorts deh, and u can tell y dem snap suh much inna boring bora bora…..u see the little thing inna the shorts…..it look like a di balls a hold the little thing up……nuh wonda when him have on the tights we couldn’t see nthn. woiiiiiiiiioooooooo
Why everytime we see man with brown woman people mek a big deal. u know from me young til now i am on the heavy side and black and me look all kinda girls a brown girl alone me get god know me sister alway trouble me bout me love browning but that not the case
Can someone pls enlighten me on who Asafa other baby mother is ?