ASTOR BLACK VS THE FACTS

ROTFL_for_article
Hi Met n Bloggers,
Imagine me deh yah a listen to Dr.Hope talkshow and Rasโ€Ž Astor Black called een.Ras Astor Black a complain how dem never link him fi di Magisterial recount n him did get vote. The Ras say di Judge mek a ruling that any mark is acceptable and it nuh must be an X!!The Ras indicated that them explain to the Judge that Rasta don’t believe Inna X so that’s why dem put ticky n the Judge accepted that is ok.
Ras Astor Black finished up by saying this Sunday there will be a Rasta show at the montego bay “IFErence”center cuz Rasta don’t deal wid CON…ference oo!โ€ŽDr.HOpe told him that he was a question on Schools challenge Quiz asking who is this man but none a di 2sets of school YUTES never know him oo.Ras Astor black sey him will be visiting the “offending” (my word)schools!
Met suppose me tell you that when Ras Astor Black heng up the โ€Žnext caller came on and read out Ras Astor black file fi days n days!! The caller sey Ras fi gweh cuz him contest 5 elections n only accumulate 5 votes Inna 20yrs!!Him sey wha day yah freddie mcgreggor tell a caller he was gonna be performing live at a show in kingston in responce to the caller asking how dem can’t see any of freddie’s live performance.Only fi hear Ras Astor black call een n a cuss Freddie sey him cheap n abuse free advertising fi him show!! The irate caller sey n now di hiprocrite Ras come do di same a promote conference n nobody never ask him nutten!! The caller sey Ras Astor black let loose n is a headless chicken leggo all ova di place!!
Hush Ras Astor Black n all the independents n NDM cuz the JLP n PNP is really 1big family party dat team up fi reap di benefits meant for citizens fi demselves!GiVE It up rasta n go Siddung ur grey beard!โ€Ž!

7 thoughts on “ASTOR BLACK VS THE FACTS

1. Me ask a question pon a next post…in truth me know the answer and this post is one of the many answers ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ nuff a de ras dem be clowning like true coons.