It would have been better if you leave it at Part 1 cause this just add more salt to the wound. What are those trophy for? The best dancehall worthless people? KMT. UNUH DONTTTTT LOOK GOOD. Who ever the promoter is need a box box box! Stop naming your party SIMPLY ELEGANT because this a far from that, Just name it BANGARANG DANCE and OLD LOOKING Clothes and PEOPLE DANCE and done.
2nd pic hi jackie wu cause a muss jackie wu you name in your karate get up what level are you when you get red belt cause all mi know bout a di black belt you stay bad nuh blow wow,3rd pic angela or whea you waan name not a bad look but PEACHES mi nuh understand why you a put up peace sign and every minute you in a some tass up over man you walk and hate people over dutty buddy,girl gu si down and nurse yu baby wid yuh spike heel breast
WAS IT A COSTUME PARTY R SOMETHING CAUSE PEOPLE CANT DRESS SO INNA FARRIN NO MAN WORST INNA ATLANTA NO SAYYY DAT BIG CITY? DIS DONT EVEN LOOK LIKE THE POOREST PARTY A JAMAICA CAUSE U CANT EVEN GO YARD NOW GO GWEN LIKE U A FARRINA CAUSE EVERY THIG DUNG DEH U AFI JUST GO DEH N BLEND IN NO MAN DEM ATLANTA PEOPLE YA NEEDS HELPPPPPPPPPPPP CALL MADEA PLZZZZZZZZZZZZZZZZ NO SA ALL DI TIME I SEE JMG PUT UP PICS FR ATLANTA DEM NEVER LOOK GOOD YET O MY GOODNESS MAN NO SIR REEEEEEEEEE
These dancehall regulars dont represent the Jamaican population in Atlanta most a dem a guyanese a try act like Jamaican. And the one dem who a Jamaican a waste product dont even own a house in a state way house practically a gi way fi free. Dema a str8 tenement yaadies . Nuttin nah gwan fi dem HUNGRY the worst Jamaicans you can find migrate to atlanta so dem can pack inna one heap apartment and share rent. . These f**kers couldnt make it in New york cause dem couldnt pay rent much less buy house . SO dem come a atlanta fi look cheap accomadations. Some a dem live a rent by the week roach motel.. DEM PEOPLE DE A NUH NOBODY. The real Jamaicans down here too busy a work and live too far fi frequent club every night.
Dah girl innah di blank and red karate/kungfu outfit de
good mownin :tkp
Morning Met..u bet kuumm back…dwl
**betta**
Bwoy di odda day mi go Atlanta and mi did a look a one dance fi pree…tenk di Lord mi nay badda go noweh
It would have been better if you leave it at Part 1 cause this just add more salt to the wound. What are those trophy for? The best dancehall worthless people? KMT. UNUH DONTTTTT LOOK GOOD. Who ever the promoter is need a box box box! Stop naming your party SIMPLY ELEGANT because this a far from that, Just name it BANGARANG DANCE and OLD LOOKING Clothes and PEOPLE DANCE and done.
peter on tour??? lol
2nd pic hi jackie wu cause a muss jackie wu you name in your karate get up what level are you when you get red belt cause all mi know bout a di black belt you stay bad nuh blow wow,3rd pic angela or whea you waan name not a bad look but PEACHES mi nuh understand why you a put up peace sign and every minute you in a some tass up over man you walk and hate people over dutty buddy,girl gu si down and nurse yu baby wid yuh spike heel breast
WAS IT A COSTUME PARTY R SOMETHING CAUSE PEOPLE CANT DRESS SO INNA FARRIN NO MAN WORST INNA ATLANTA NO SAYYY DAT BIG CITY? DIS DONT EVEN LOOK LIKE THE POOREST PARTY A JAMAICA CAUSE U CANT EVEN GO YARD NOW GO GWEN LIKE U A FARRINA CAUSE EVERY THIG DUNG DEH U AFI JUST GO DEH N BLEND IN NO MAN DEM ATLANTA PEOPLE YA NEEDS HELPPPPPPPPPPPP CALL MADEA PLZZZZZZZZZZZZZZZZ NO SA ALL DI TIME I SEE JMG PUT UP PICS FR ATLANTA DEM NEVER LOOK GOOD YET O MY GOODNESS MAN NO SIR REEEEEEEEEE
These dancehall regulars dont represent the Jamaican population in Atlanta most a dem a guyanese a try act like Jamaican. And the one dem who a Jamaican a waste product dont even own a house in a state way house practically a gi way fi free. Dema a str8 tenement yaadies . Nuttin nah gwan fi dem HUNGRY the worst Jamaicans you can find migrate to atlanta so dem can pack inna one heap apartment and share rent. . These f**kers couldnt make it in New york cause dem couldnt pay rent much less buy house . SO dem come a atlanta fi look cheap accomadations. Some a dem live a rent by the week roach motel.. DEM PEOPLE DE A NUH NOBODY. The real Jamaicans down here too busy a work and live too far fi frequent club every night.
Specially nowhere near stone mountain.Well to do Jamaicans live outside the Perimeter.Sandy Springs,Alpharetta,Cumming etc..
we the real Jamaicans embarrass a dem eyesoar ya. Dem need fi start talk with a different accent.
THE WHOLE A DEM STAY BAD…Woiiii …………….KARATE KID ..LMAO…@ANONYMOUS U MEK MI LAUGH NUH RASS U FUNNY