ATLANTA’S SIMPLY ELEGANT PART 2

0 thoughts on “ATLANTA’S SIMPLY ELEGANT PART 2

1. Bwoy di odda day mi go Atlanta and mi did a look a one dance fi pree…tenk di Lord mi nay badda go noweh

2. It would have been better if you leave it at Part 1 cause this just add more salt to the wound. What are those trophy for? The best dancehall worthless people? KMT. UNUH DONTTTTT LOOK GOOD. Who ever the promoter is need a box box box! Stop naming your party SIMPLY ELEGANT because this a far from that, Just name it BANGARANG DANCE and OLD LOOKING Clothes and PEOPLE DANCE and done.

3. 2nd pic hi jackie wu cause a muss jackie wu you name in your karate get up what level are you when you get red belt cause all mi know bout a di black belt you stay bad nuh blow wow,3rd pic angela or whea you waan name not a bad look but PEACHES mi nuh understand why you a put up peace sign and every minute you in a some tass up over man you walk and hate people over dutty buddy,girl gu si down and nurse yu baby wid yuh spike heel breast

4. WAS IT A COSTUME PARTY R SOMETHING CAUSE PEOPLE CANT DRESS SO INNA FARRIN NO MAN WORST INNA ATLANTA NO SAYYY DAT BIG CITY? DIS DONT EVEN LOOK LIKE THE POOREST PARTY A JAMAICA CAUSE U CANT EVEN GO YARD NOW GO GWEN LIKE U A FARRINA CAUSE EVERY THIG DUNG DEH U AFI JUST GO DEH N BLEND IN NO MAN DEM ATLANTA PEOPLE YA NEEDS HELPPPPPPPPPPPP CALL MADEA PLZZZZZZZZZZZZZZZZ NO SA ALL DI TIME I SEE JMG PUT UP PICS FR ATLANTA DEM NEVER LOOK GOOD YET O MY GOODNESS MAN NO SIR REEEEEEEEEE

5. These dancehall regulars dont represent the Jamaican population in Atlanta most a dem a guyanese a try act like Jamaican. And the one dem who a Jamaican a waste product dont even own a house in a state way house practically a gi way fi free. Dema a str8 tenement yaadies . Nuttin nah gwan fi dem HUNGRY the worst Jamaicans you can find migrate to atlanta so dem can pack inna one heap apartment and share rent. . These f**kers couldnt make it in New york cause dem couldnt pay rent much less buy house . SO dem come a atlanta fi look cheap accomadations. Some a dem live a rent by the week roach motel.. DEM PEOPLE DE A NUH NOBODY. The real Jamaicans down here too busy a work and live too far fi frequent club every night.

1. Specially nowhere near stone mountain.Well to do Jamaicans live outside the Perimeter.Sandy Springs,Alpharetta,Cumming etc..

6. we the real Jamaicans embarrass a dem eyesoar ya. Dem need fi start talk with a different accent.

7. THE WHOLE A DEM STAY BAD…Woiiii …………….KARATE KID ..LMAO…@ANONYMOUS U MEK MI LAUGH NUH RASS U FUNNY

Leave a Reply to LMAOPHILLYGIRL Cancel reply