ATTENTION……………..QUICK MARCH!

ATTENTION ATTENTION:

mm-Optimized
DUTTY DONETTE FROM BEAUTIFUL HAIR SOLUTION N HAR OLD MAN HEADS

WHO A WALK ROUND LIKE UNO HAVE MONEY AH ROAD. AH TIME FI YUH GET EXPOSED. BUFF MOUTH DONETTE WHO AH LIVE INNA DI WOMAN HOUSE FI 7MONTHS AN NAH PAY RENT. STOP WALK N TELL PEOPLE SEH SHE HAVE YUH SECURITY. SQUATTER YUH DONE LIVE OUT SECURITY LONG TIME. AH TIME NOW U N YUH OLD CRIMINAL MAN FIND AN ABIDING PLACE FI LIVE. UNO SCATTER LIKE RICE GRAIN, FROM ROSEDALE, LAURELTON , HOLLIS AND NOW SAINT ALBANS. UNO NEED FI CUM OUT AH DI WOMAN HOUSE. YUH STOP DRIVE DI BRUCK DOWN BMW NOW, SO UNO INNA RENTAL CAR. BUT CAN’T PAY UNO RENT. DONETTE WEH KEEP HAR PLACE DUTTY AN A SLEEP WID THE OLD SENIOR CITIZEN MAN. MI GUESS YUH LIKE DEM OLD CAUSE YUH SUCK PU**Y BABY FADA HEADS OLD TO. YUH PARTY JAN 1—, AHGO FLOP..CAUSE MI AHGO SHUT IT DOWN FI REAL..B*TCH WEH BANK ACCOUNT EVA DRY…AH ACT LIKE DEM HAVE IT. UNO NEED FI CUM OFF AH DI WOMAN HOUSE SUH SHE CAN PROSPER. BAD MIND OL GRANDPA HEADS WHO NUH STOP TEK PPL THINGS N OWE DEM. YUH NEED FI FIND SUMTING TO DO. STOP F**K OFF DI PPL DEM YOUNG PICKNEY. DONETTE AH MIND YUH…N YUH A MIND DI YOUNG GIRL. UNO AH BUSS CHAMPAGNE INNA DI DANCE LIKE UNO HAVE IT, WEH UNO NUH HAVE SHIT. WELFARE AN FOOD STAMP DONETTE CUM OUT AH DI WOMAN HOUSE N MEK YUH SUCK PU**Y BABY FADDA FIND AH JOB. EVERY WEH YUH LIVE, YUH TRY CAPTURE DI PPL DEM HOUSE.

0 thoughts on “ATTENTION……………..QUICK MARCH!

1. DIVANISTA STOP LYING DONNETTE IS NOT A NICE PERSON I AM A HAIRDRESSER JUST LIKE HAR WE KNOW EACH OTHER VERY WELL BUT RIGHT IS RIGHT AND WRONG IS WRONG SHE IS A NADTY BITCH FROM ONE HAIRDRESSER TO THE NEXT.

1. She has been nothing but gracious to me and my family, so I can only speak to what I know. So forgive me if my honest observation goes against vile slandering. Carry on… If it make you feel better

1. I am not mad at you but from what i know she is so she is a two face but no worries but I will carry on to make me feel better

1. What a way di baby fadda a hurt up yuh head dutty nasty suck hood live a bush deh wid a 23 year old man. Bitch guh look a life. Donnet never own ppl money yuh get that, stop walk an a call up di ppl name. But look pon yuh too old foot gyal bout yuh a cum mash up party bitch IF YUH THINK YUH BAD CUM MEMBA MI TELL YUH. Yuh need fi worry bout ur daughter a give brith inna jail bitch. A hype yuh a look guh look a bloodcolt man weh want yuh big hole Donna stink pussy Donna wrinkle pussy Donna . Look like a Edz yuh want but yuh CYANN GET HIM . Yuh need if just jump off a di Brooklyn bridge cuz nuttin nah gawn fi yuh a mek Donnet an her man a mad yuh. Come off a did ppl dem name that mi a tell yuh ……… See you January 10 hHahahahaha

2. These senior citizen need a proper golden age home to go n sit their ass down into…one granny a say she ago lock dung a next granny dance…..I can’t with dese ppl…

3. Yeah I second that anonymous! That aids looking bitch have some F((KUNG nerves calling up donnette name BITCH YOU ARE SO RUDE!!!!!!! Donna you need to jump into the duttiest river. Mi hear sey ya pussy smell like a sewage dutty donna.. Yu broke like dog. Homeless people have more money than you. You conniving Bitch!!! Clearly we can see you need the exxtra money thats why it a bun you because she is not going anywhere. What a way your claiming a house that is not even yours…. DONNA DO ME A Favor stop being a bumboclot pathological liar. It nah huh bring you far Inna life…

1. donnette is a dutty bitch and both you and dutty donnette need fi jump in a di river cause unu dutty too. and you anonymous must be a dutty lesbian fi a call the woman pussy stink. its because you use to dat deh dutty smell under you thats why you know how dutty pussy smell. the bottom line is none of you have any ambition and shame you all have nothing. at least donna a try to do something with her life. so meck we see if she not going any where and when the case is ova she can be sued and put on her credit report so she can never rent from any landlord again in nyc. so both you and dutty donnette and har dutty battyman baby fada who sleep with drag queen ina him renta car. but by the way donnette she looks like a drag queen har bloodclart self. nasty donnette

4. Unu ppl wicked eh..stop tek up fi DUTTY WUTLISS DONNET yu kno she live ina di ppl house an nah pays the LADY RENTS,DONNET yu kno nuh body ina dem rite mind wnt OLD ASS UGLY HEAD!! ONLY DI LIL SCH GAL DEM WAH DAT!! R THE NUN JAMAICAN WOMAN DEM HIM CAN TRICK..DUTTY DONNET YU LIVE MONTHS NOW AN NAH PAY RENT, COM OUTTA DI WOMAN HOUSE DUTTY WUTLISS GAL DONNET..YU NUH SHAME WUTLISS DONNET..STOP MEK IT LOOK LIKE ITS ABOUT BIG HEAD!! ITS ABOUT THE RENT DUTTY WUTLISS DONNET…ITS HURTS YU EH CAZ THE WOMAN HAF UP HER NICE GUD UP HOUSE AN YU NUH HAF NUN..ABAYYYYY!!!! BADMINDS JEALOUS BITCHZ ..THERE IS NO CAPTURE LAND/HOUSE INA AMERICAN GUH BACK A JAMAICA NUH PROGRESS DUTTY WUTLISS GAL DONNET..ME AGO C WEN YU GUH BACK A COURT A WEH YU AGO TELL YU LAWYER SEH YES! LAWYER THE GAL ALL GET LAWYER TRU SHE NUH WAH COM OUTTA DI PPL DEM HOUSE WOIEEE…WATA TINGS GAL WAH OWN DI PPL DEM HOUSE OLDDUTTY WUTLISS REFUGE,LONG TIME UGLY WOMAN YU AN YU OLD 55YS SENIOR CITIZENS MAN…TIME UP NOW OLD WUTLISSNESS

1. yea you see how dutty donnette worthless laaawd a when dem deh dutty people come from want take over people house with her drag queen looking self and her old batty man baby fada.

5. a these dutty careless ass bytch cause people fi loose dem house only in new york yuh si these leaches and other cockrach a defend dem so out of the post all unnuh get a the suck pussy babby father . what about the woman who have to pay the mortgage while these dutty wutliss bitch cock up inna her house and the bytch so wutliss yuh cant pay the lady rent but have man a f**k yuh inna the lady house .. nastiness get the f**k out the poeple house. Thays why I dont rent to no f**king dancehall people and if them fool mi like dem decent as mi find out dem a dancehall regula mi gi dem notice…

1. @ oh god, u r soooooo right. Those dancehall teh teh’s all have a bad track record & the primary one is NON PAYMENT of their rent. The most name brand ray ray, champagne high end cars & dem either a face eviction or a kotch wid smaddy cause dem get evicted. Prioroties screwed up big time. God helps the poor landlord dem who caan detect dem, rent dem dem place, only fi end up with headache later.

6. Woiiiiiiii DONNET a hurt up yuh head bad bad she a mad uno . Yes she have a lawer har pocket long dem way deh a wah. Donnet have class. All who a run up dem mouth pon Donnet an heads badmind dem nuh f**k. Guh suck uno Madda that mi seh uno have time fi a deh pon di ppl dem name . DONNET nuh have no time fi uno suh gawn beat out yuh chest big pussy bitch weh luv deh wid di little 23 year old man.. Yuh man nu wa yuh beat out beat pussy .. UNO GUH LOOK A BUMBO PUSSYCLAT LIFE……

1. donnette got a legal aide so check u self imthatbitch she bruk. and you fu**king name fit you cause you are that bitch a female dog. bitch

2. Donnette legal aide lawyer are free for people who cannot afford a lawyer. in other word you bruk. lol mi phone no stop ring wid the news how nutten nah gwane fi you a new york mi sorry fi hear mi love but you see how news spread fast dung ya. But give the people dem them place and stop being a leach.

7. Dutty Donnette you have a nerve you need fi get out of the people dem place you and you old nasty batty man baby fada. you nasty man weh a f**k other man lawd dutty donnette. You should be ashamed a you self bout you a live inna dey people dem place. every body pan di block know bout you nasty self and you nasty batty man baby fada. i just hope you immigration status in order you and your babttyman. old man who sleep wit drag queen. me seh dutty donnette you gonna learn bout you switcher baby fada whey a sleep wit man and u dutty donnette you need pine sol and bleach fi clean out you nasty pu**y bout you a talk bout the lady. meck sure you all have eveyrting in place cause we a come mash up you dutty dancehall donnette. and you dutty hair shop on linden blvd.

1. St. Albans yuh nuh have a dick fi guh f**k I guess not bitch a me yuh a chat to. Weh di f**k u know bout donnette look like seh yuh want her pussy yuh deh pon di gyal man an har name uno live pon pink wall GAH DI SHOP NUH mek she send yuh back up unda uno Madda pussy. Dutty suck hood gyal guh fine a man yuh have time fi a worry bout donnette oh plz get a life…

1. I KNOW A LOT ABOUT DONNETTE JUST TO NAME A FEW 1. SHE LOOKS LIKE A DRAG QUEEN 2. SHE MOVE FROM PILLAR TO POST. 3. SHE BRUK. 4. SHE NEED A DNA FOR HER TWO PICKNEY DEM OOPS MAURY POVICH CAN HELP. 5. SHE CANT LEAVE THE WOMAN HOUSE CAUSE SHE HAVE NO WHERE ELSE TO GO. 6. SHE CANT GET CERTSIN THINGS IN HER NAME SUCH AS CABLE, LIGHT AND GAS. 7. SHE BRUK AND 8. SHE BRUK 9. SHE BRUK AD 10. SHE BRUK. ANYWAY YOU TAKE THE HER LANDLORD WILL CME OUT AS THE WINNER BECAUSE SHE MUST MOVE. ONLY PEOPLE GET SEND BACK A DEM YARD IS DONNET AND HER MAN AND HER COUSIN SO MAKE SURE THEIR PAPERS ARE IN ORDER. DONT START WHAT YOU BITCHES CANT FINISH. SO BITCH DONT COME TO BE UNLESS I SEND FOR YOU NOW TWIRL. I AM GONE WITH THE WIND FABULOUS

8. OMG IS THIS DONNETTE WHO IS THE HAIRDRESSER WID THE OLD MAN WHO LIVE ON VIAGRA. MS DONNA I DONT KNOW YOU BUT THIS IS A HABBIT FOR DONNETTE YOU A LIKE THE 3RD LANDLORD DEM DO IT. SHE IS A NASTY PERSON AND YOU SEE SHE ONLY GOING BY WHAT HER DEAD HOOD MAN TELL HER TO DO. GOOD LUCK DEAR AND THE STORM WILL BE OVER SOON. ST. ALBANS I HEARD THE SAME THING ABOUT HAR MAN SLEEPING WITH DRAG QUEEN CAUSE YOU KNOW I AM A HAIRDRESSER AND I HAVE A LOT OF GAY FRIENDS AND HIS NAME IS OUT THERE ITS JUST A MATTER OF TIME FOR IT TO COMEOUT

9. Dutty donna donnette a the lease a yuh problem.. dutty owman the house wey yuh a chat bout full rat and roach like yuh gray up front. guh worry bout yuh daughter wey a breed fi the people dem husband wey nuh want har, mother like daughter wicked dutty bitch yuh…..yuh miserable front daughter a wey a run dun the people dem man and him don’t want har pickney, him wife soon step in a har belly, she must think pickney can hole man clueless bitch. donnette yuh flyer look good u and yuh man evea look clean a dat a mad dem.. a the party dem a worry bout but who God bless no man cruse.it a kill dem uno run guh dead a bush bitch a talk bout owe rent come with something better than that a badmind yuh badmind. january 10 yuh caan stop it!!! badmind get the best a dem a bayyyyy……

1. BUT DONNETTE IF THE PEOPLE DEM PLACE FUL A RAT AND ROACH WHY YOU DONT LEAVE. MAYBE ITS BECAUSE YOU PUSSY SMELL THATS WHY IT A HARBA THEM. TO SHOW YOU HOW YOU HAVE NO SHAME. A RIGHT PERSON INNA A DEM RIGHT MIND IF I AM LIVING SOMEWHERE AND IT IS NOT HABITABLE TO LIVE I WILL MOVE BUT NO DONNETTE HAVE NO WHERE ELSE TO GO CAUSE SHE WORN OUT HER WELCOME WITH NYC LANDLORDS. WHAT A CLALMITY IN A DUTTY DONNETTE PANTY. MI MAAAADA WOW

10. Nasty Dutty Donnette take time out from sucking all u woman dem pussy and start pack and come out a the woman house, handicap donnette u and u old man need to go find a shelter to live, ur time is up come out of the woman house stinking donnette go get a life, u dutty u nasty get the hell out of the woman house, u and the old man batty man head go buy house stop live after the woman old dog donnette come out go fine a better job, everybody knows that u old man head wanted, donnette u jealous over the woman because she a CITIZEN in america and u and u wanted man ILLEGAL, people cant badmind u cuz yuh have nuting……. UGLY DONNETTE,

11. My Goodness Donette what kind a dutty life you a live a foreign oh laard. Mi pussy mi have fi go tell angie dem fi read this ya. disgrace disgrace disgrace donette. You dutty sah.

1. Bitch ass Donnette you know if you deh ya you could a neva a talk so to me dutty bitch, you a live dutty a foreign and me a di bloodclard mixup dung ya so since you want be fresh the whole bombo clart jamaica ago hear you nasty life style. Moreover my granny is the same age as you bloood clart man so go suck him as he been sleeping with man who dress up like woman its on bitch

12. WAIT DEH uno fi cum move har out a di ppl house since UNO have bay chat. Yes uno fi know if heads a f**k man cuz him a f**k uno man listen to mi she nah worry bout uno cuz uno a nuh money an she CYANN spend uno. guh dive inna di deepest part a yuh muma that mi seh.

1. Donnette it will be done through NYC courts the EVICTION NOTICE IS ON ITS WAY BYE BYE DONNTTE. EVICTION NOTICE SOON COME SO DONT WORRY MS DONNA THE LEACH WILL BE GONE SOON HOPE SHE TAKE HER RATS AND ROACHES WITH HER LAAARD MI MADA

13. DUTTY WUTLISS OLD FACE DONNET THE WOMAN GUD GUD HOUSE MEK YU FEEL ALL KINDA WAY,YU NUH SHAME FI MEK DI PL DEM HAFFI A WRITE FI YU DUNCE GAL..GO BACK A SCHOOL READING AN WRITING IS FUNDAMENTAL WUTLISS BITCH, BOUT YU A TALK BOUT LEGAL AIDS LAWYER..YU C HOW WUTLISS AN BROK YU iS..NAH NUH MONEY BITCHZZ!!! HAHA..OLD SCATTER,YU A BIG WOMAN WIT UR KIDS,A DEM LIFE YU WAH LIVE,BOUNCE ALL OVER NY TRU YU NUH WAH PAY PPL RENT…GAL GUH LIVE A SHELTER WUTLISS OLD BITCHZZ!!!!..YU AN YU OLD BATTY MAN TAXI DRIVER WEH A PHUCK OFF DI YOUNG BOI DEM HEHEHE…7/8 MONTHS NOW AN NO RENT WUTLISS OLD FOOT GAL,YU AN YU BATTY MAN WIT YU POP DUN BMW..PAY YU RENT AN GET THE F**K OUTTA DI PPL NICE CLEAN HOUSE DROP DUN FACE OLD UGLY GAL YU DNT LOOK GUD YU SHAPE LIKE SPONGE BOB..DI WOMAN SEH FROM YU MOVE IN HER CLEAN HOUSE A BAYS ROACH TEK UP HER GUD UP CLEAN HOUSE NASTY OLD GAL WUTLISD DONNET

14. It’s funny how everybody have so much negative shit to stay but still cannot say it to her face . COME DIRECT MOTHER**KERS ……… HAIRDRESSER ST.ALBANS AND SPRINGFIELD COME BUMBUCLOT F**KING DIRECT …….

1. We are not stupid there is a court case going on to get her evicted. so after it is over of course me of all person will say it to her face cause me a one bloodclart gal no fraid a no male or female pussy. now twirl bitch

15. Whoever dwells in the shelter of the Most High
    will rest in the shadow of the Almighty.
    I will say of the Lord, “He is my refuge and my fortress,
    my God, in whom I trust….uno come off a donnette name she is well bless.

16. My o my again with har not paying rent. I have been through that. All I can say who feels it knows it lord. I have been thru it with dem deh people in my place so I know what you going thru Ms. Donna it must end. Keep bless

17. Mi know dem and mi know something was not right with them. Mi no know but mi spirit nevea take donnette and har man. you know when you have that gut feeling bout somebody. mi no know but thats terrible and dem a keep dance and no live no where . I hear them mention bout rat and roaches, if the place so bad why uno no move a lie dem a tell a shame dem shame and dont have no where to go. Me work right across the street where her hairdresser place is. Nasty people dem and for the record donnette dont have a lot of friends cause everyone finding out how bitchey she is. Good luck Ms landlady and when dem come out wipe dung you place with lemon juice you hear.

18. God bless the man who got his own,dnt badmind ppl fi dem own go get ur dutty gal..dutty donnette mi ere seh yu phuck gal a true..suck pussy no hairdresser gal,yu cya style hair yu jealous a mi friend house suck pussy donnette, ,guh suck hair dresser chin pussy mek she teach yu fi duh hair laarrd…get the f**k outa mi friend house old gal donnette an olddd big ugly head man, com on yu a 55 yu should ave yu own house by now dat y yu yall hurt suh…feel some type away caz ano ur house eh

19. Hey gal Donnette tings tun dung fi you. raatid dem a mud you up bad me neva know sey a so you mud up a new york. and a what me a hear bout you man a sleep wid man dress up like woman a nastyness dem ting deh bomboclart

20. Donnette the RATS AND ROACHES COMING FROM U STINKING PUSSY… I cant believe nasty donnette still going around not paying landlord there rent, come on bitch do better.. how about u and u family just go back to jamaica and please take all u rats and roaches with u, dont wait for immigration to take u and u old BIG NOSE MAN on the plane… ms Donna need to clean and spray out all u germs… EVICTION HERE COME DONNETTE.

21. Yu know mi think a the same person a write with so much different name is either donnette a mad u or u schizophrenic

22. wedda a smady a rite yes r no the main topic is donnette living in ms donna house for 7mths now, and not paying her not a dime, so take ur rats and roaches and go u parasite,

23. a mi no, mi from the village when u man drop u off a di shop mi have him all di time fi mi self, him nice tall and sweet a so mi love dem so we all have to share him..2 bad

24. Donnette a shsame you shame cause we know a you a write with all different name cause when the kingston one hit you up you see how it bun you cause you know exactly a who hit you from jamaica. look how you respond go back and read it so we know a you a use different name cause nobody in a dem rite mind would not be on a leach side. you worthless and that is the bottom line, a shame you shame donnette say you name gone abroad fi not paying rent and a live free. but time will come to pass in a the lady house. poor donnette.

25. WOW me hear say the duty batty boy a walk up and dung the street a talk bout him a go kill somebody because them a call call up him name say him nah pay no rent. lard it a bun dem how people know say dem a leach. but the police have them under control. a whey dem deh dutty people deh come from. The neighbors have to call Ms. Donna and tell her say the batty boy a threaten her so what dem a go do now when the neighbors make a report and take out order of protection against the illegal batty boy. Donnette and her man dutty sah bout dem a open shop pan linden and 199 and owe 7 months back rent. The shame a reach them

26. Yowwwwwwwwwwwwww this sad reading all this nasty things u saying about the people them life u guys have nuttin to do this is what uno do everyday uno wake Shit u guys could never be doctors and Lawyers must be hairdressers uno need something to do go learn how to spell and count to 123 Shitttttt two much woman company nt good uno fi do the people dem hair get uno money and move donnet and her man no have time fi uno Shit cause some a 6no hair dresser do uno breast and butt and uno house dont have a proper furniture in there when people enter uno house it Ecco uno all a rent cars fi look big some a uno have to do things fi man look on u girls u girls are fake yes I said that and if uno so brave go to her and tell her man wehh uno have to say face to face u girls so a fool man clown and gal clown donnet a di baddest stylist from ja and ny uno jus uppset the girl no have time fi have one bag a bitches behind her jus she and her man and shit dat man look good for him age all uno want is young boys fi spen on and tell dem what to do and mek dem lick out uno front and batty u ladies need to grow up donnet bless and her family she can come and go ja as how she feel nuff a uno cant do that uno cant go in a store and buy real shitttt uno have to mek people thief things den uno buy ok am going her party and if uno wahh see a who a talk so nice and decent u will kno and her party ago gwan it nt stopping and any hairdresser with fake ass or lip or breast or nose bad fi come stop the people dem thing hmmmmmmmmmmm I say no more her blessing a kill uno well uno sehh badmind she sehhh god bless and donnet u dont have to answer them cause wen u do ur money less down continue mek the money girl if u no answer u make more money so dont answer them if thek can come to u face to face then and then man will be man ok man cheat all man cheat but a di end of the night were him head rest thats all uno do fight over man come on man come and go learn that ladies if uno understanding ladies or a bitch uno understand cause thats how some a uno man call uno money on her mind nt people u want to talk to her talk bout money and man ans shitttttt and at least she dont have to bleach or get fake things to look good its all natural fake ass bitch donnet u no need fi answer no and am dunn here cause uno a mek me loose my money ohh uno wah kno am a surgeon so if uno a dead or uno thing like butt burst text me ok and I will think bout too if me wahh uno live or nt lolololol have a bless day now girls

27. A wonder if this girl case is over a wonder if the next landlord suffering or them buy a place of them own now

Leave a Reply to Imthatbitch Cancel reply