Dancehall Celebrities New York November 4, 2013 by Met Daffy wi all know say a yuh pawty outfit u want. If my calculations are correct she will be out November 25th. That give har 2 days fi go (Edited) yuh outfit
Ahh…de man and him manroyal. One soon to get a ‘Notice of deportation’ for aggravated felony charges if it own a GC, if not poor dude. Reply
Senda reeeely bad… Yuh calculate the day of release and di amount a time lef fi thief the party clothes, jeesam peem. Bunblelikesoup Reply
poor soul dem cah stop that now a cheap clothes ina fashion that gal nuh know sah a so Daffy love likes him a prostitute Reply
aww lol
If this isn’t love, Tell me what it is, cause I never felt like this :kr
Ahh…de man and him manroyal. One soon to get a ‘Notice of deportation’ for aggravated felony charges if it own a GC, if not poor dude.
So a weh she deh?
Gm Met and peeps…where is this lady ?
Jail fi 45 days theif $198 wut a goods from sephora
Senda reeeely bad… Yuh calculate the day of release and di amount a time lef fi thief the party clothes, jeesam peem.
Bunblelikesoup
a lie! and coulda hypoe suh ? nooooooooo sahhh
poor soul dem cah stop that now a cheap clothes ina fashion that gal nuh know sah a so Daffy love likes him a prostitute
FOOLISH STUPID GIRL