BAD GYAL DOLLY BUY OUT HAR SISTER WAR

Mi follow follow prissy kryssy and har boo Brooklyn flynest and also sweets and dolly, bout couple days ago inna di night me see prissy mek one post seh if yuh naah mek har happy den bye.. Den me see aft flynest put up one old picha wid him an sweets seh new boo. Every body a comment seh a mus hack him get hack den him change the profile to the picha

Prissy respond wid a post seh she see everything but act like she no notice. Flynest delete the post wid him an sweets and left it at dat. Den kryssy start drop pure word den delete most of flynest an har pictures. Him delete all a fi har from him ig. Dolly she buy out di sista thing an a drop pure word while sweets quiet

11836294_871078449606188_1605580310_o-Optimized

11847189_871078469606186_505585914_o-Optimized

11847428_871078512939515_1409383615_o-Optimized

0 thoughts on “BAD GYAL DOLLY BUY OUT HAR SISTER WAR

1. Yes from the other day sweets and her sister is very close ,sweets is the under cover lol Dolly is the loud one so of course she was gonna defend her sister dwl but sweets if u are f**king the .. Girl man that’s wrong and very low u know he already have a woman

2. Leave bossy dolly alone and har sister alone dem look good fi tek any gal man the gal dem straight up and dem life is not a lie go watch unno self wey a live the life of lies and a wuk and a mine unno man and a tell lie say unno man a mine unno stooooooooooooop it people kno unno business big up u self dolly u nice bad and u a bad gal defend u sista Mek dem go way

3. A sweets style that Kim possible did hook har up the youth weh name narotique_boss pon ig and the youth walk and talk how her foot ugly and full a corn and seh wen him carry her to Jamaica she tek long fi get ready narotique deh a jail now still

4. .. Sweets been a undercover tekka she and dolly a whore two a dem sweets love suck out pvssy more than dolly tho .. Dolly just love lick out BATTY. That girl and her man not leaving ! So sweets can try again is a likkle label she a look tru the bwoy a do the consignment shit … gal or man no matter who she deh wid dem walk and chat how she love beg and is a user .. She not working nor going school but love to hype and them teef pay cheap clothes outta HM ! That’s how broke them is .. They shop on JAMAICA AVENUE ! In Dr Jays and Strawberries it’s all a facade .. People don’t fall for it if CORY no teef from Mac unu can’t wear makeup and if the woman no selll Jewelry pin Jamaica avenue unu don’t wear no

Ah dem fi GUH WEH! plz

1. Well with all that said, they look great and always put them self together well. I don’t know about character and real life body parts but they aalllllways dress nice, I applaud them for that, they are talented in that department especially if they getting merchandise from those places.

5. @mango, what u call look look. And what u call tek gal man. Sweets and dolly ugly no rhatid in a real life

6. I feel badly for Khristyn. She has been through so much with Nashawn and after the death of their son I thought they were unbreakable. She has a really nice personality. Just like the person who sent this in I realized that something was amiss. I really wish Khristyn all the best in life. She deserves it.

7. I wouldn’t mess with kriss that girl kinda cray cray I never understand when people do something wrong everyone runs in and talks about how could they look sweets and dolly looking good doesn’t exempt them from an ass whooping they too grown ass women one with a child they need to move out their mothers house and stop stunting for social media.

8. @ fashion passion what a way you , know bout dem but wait you was the same one Dolly nyam out all you money ????? And u nearly madd lmaoooo again u left Paul range yet ????? Mad gal Memba how u :mewek2 :mewek2 when u file reach the wall ??? CAT FISH bitch

9. The likkle ant look gal always sleep with someone else man. Why you can’t get ur own! It’s nuff man in da world. Bitches like you don’t get it until it happens to you. u will forever be a sideline hoe, side piece, side chick outta fear that your nasty karma will ruin every real relationship you attempt!

10. @1119 how you know say den a sleep with people man you no tek people man to a from when since you turn wife? You too wicked go look a life you is a informer bitch me know who you is everybody know you business so stay deh think people no know is not who you know…you a gwaan like you a wife and you man **ck pan you LMAO

11. @mango don’t cum for mi I’m just stating what everyone else is stating here and and whats been mentioned on this site in the past. Wat makes my post any different? Y u Tek one post so personally? Must be true dwl

12. @ithasarrived I always wondered what happened to their baby, was he sickly? My heart would leap whenever she made a post about him

13. I never understand women who think it is ok to be a sidepiece/jumpoff. No man is worth being a spare tire to or even have to wait until he has free time for him to hide to spend likkle time with. It is full time women value themselves enough to never stoop so low. Btw, when these wives cry tears because of your doing trust a bare badluck and crosses dat a follow who wants that.

14. you date at the level of your self esteem! A note to women, the men you constantly and consistently date is a pure reflection of how U feel about yourself. If she believed she deserved better than playing second fiddle she wouldn’t do it! You as a woman choose who u give your time and attention to. Some ppl have messed up mentalities and don’t realize it! Some women don’t believe they are worthy of being a man’s wife so they settle for being the jumpoff. A man can’t cheat with you if you don’t except the behavior.

15. I wouldn’t want to be Sweets or Dolly. The amount of bad mind and jealously that follow is scary. Their humans and somebody child. If you don’t like their life chooses don’t do the same. Where they live, what they buy or can afford not our business. Lets just do us.

16. NOT BOSSY NO DOLLY AND NOT SO SWEET NO COUTURE COME IN LIKE TWO REAL GRAZMITE. NOT SO SWEET ONLY WANT THE MAN SO SHE CAN FINALLY START WEAR SOME REAL LOUBOUTIN. MI IGNORANT FI DEM GYAL YAH. DEM SWEAR DEM A DI SHIT N UNU NAH BINGO. WHEN YOUR REAL HOT GYAL NO MOTHER CAAH GI U NOTICE OUTTA R HOUSE. RENT A PLACE MAN. U ALL HAVE PICKNEY INNA DI WOMAN HOUSE N A WEAR LOUBOUTIN SELL 2 A DEM MAN AND COME UP WID A DEPOSIT. PRISSY NO WATCH NO FACE A TWO SHOES DEM WANT AND DEN DEM GONE. TWO WASTE BITCHES. PRISSY YOU NO WAH BE MI 10th GENERATION COUSIN SO MI CAN F**K DEM UP FI U. MI HATE GYAL WEH MASH UP PEOPLE GOOD RELATIONSHIP. N DI DUTTY GYAL DEM INVITE HIM A DUTTY DOLLY PARTY THAT PIC A FROM NO BOSSY PARTY. REAL GRAZMITE. DOLLY FULL A MOUTH SHE CAAH FIGHT A WAAH PRISSY BUSS DI TWO A DEM ASS ONE TIME BECAUSE THATS EASY. TALK BOUT LOOK GOOD LOOK AT STAY GOOD PRISSY BODY UP UP UP. IF DEM GRAZMITE DEH STOP BLEACH UNU RUN.
    UNU GET MI PINK

HI MET AND METTERS

17. @ dolly 90210 …. A Yu a dolly or what ? What a way Yu sure fashion passion … Bitch if Yu pussi Suh Gud an Yu Suh pretty an Rich why Yu an sweets walk fuk an suk out every ole weh Mek pon human. Nashawn a nuh shit she same way him a fuk pon kristen an the same way him a Guh fuk pon sweets. Sweets nuh hatta than Bernice and she couldn’t hold him ban in the days Roger that hore…. I wish Kristen the best she really been chu it all. RIP to her child. Nashaw is a piece a shit a swear. Kristen deserve better. She is a very nice girl

18. A she inna first place still. But mi dont like how Shawn a move. jus a embarrass har suh. Shawn need fi stop give dem money hungry gal dolly and sweets attention. All up to tiday him a comment pan dem ig. How she fi feel?

19. Mi in a tears fi Kristen… Feel it fuh har bad! …sweets di man wey Yu fuk fi di RIU trip deh a jail or wah? Nashawn a hope Yu redi fi join sweets life wey include all the batty man in a dancehall including har Besty bRO korie

20. @Dolly 90210 u damn right fashionpassion miss wen u used to siddung Inna Har face cause mi nuh know who suck more pussy and whore like she f**king bum bitch. Ask Har if Paul stop beat Har f**king wacky ass bitch Weh mek man f**k Har Inna Har batty all she do a walk and look ooman and f**k fi things leak hole Marsha. Man stop f**k u and trick u yet Marsha Weh walk wid holey holey cheap clothes.. U mad cause u can’t suck dolly pussy ni more go Weh dutty gyal

21. And his women don’t even crazy bout brand she clean and nice !! No man sweats leave the couple a alone Jesus the amount of man seh a newyork seriously !! Come on mom go ask happle or robbers for a credit link

22. U KNOW SAH NUFF A UNOO GAL A FOOL..HOW D HELL UNOO A BLAME D GIRL..HOW UNOO KN D MAN HAVE A GOOD LIFE WID HIM BADY MADA..NUFF A UNOO A HYPE AN A CHAT SHIT..UNOO LIVE A HIM YAAD..UNOO INNA HIM REALATINSHIP FI KN..IF ITS ALL GUD….A WEY UNOO CUM FROM????

23. UNOO A BEHAVE LIKE CAUSE DEM LUK GOOD TOGETHER …DAT SAH DEM OK …D BABY MOTHER GET DISS OVER AND OVER…HIM F**K INNA HER FACE..AN ALL SHI DOU ..A WAIT FI HIM CUM BACK..UNOO GWAN YAH..SHI MAY PRETTY BUT SHI HAVE NO SELF ESTEEM. KMDT

24. Uno dam fool always a blame other woman…an unoo noh know wah dese men dem a chat sah…d baby mother need fi goh f**k …shi a ediat …anoo d fuss him a diss her ..unoo a behave like dem must dah still cause dem have a child…some times d man dem move on long time ..a d ooman dem noh wan let go …an den goh meck it look like dem a d man dem still dah….if so be it ….and him lef sweets..watch if baby mother ..nah dah bout if grab him up …..BLAME D OOMAN DEM WAH NOH ONOW HOW FI LOVE DEM SEF…SELF ESTEEM NOH SELL A SHOP

25. PrissyKhrissy man stay f**king on her from when. Nothing new. If it’s not Sweets it’s someone else *rolling eyes*

1. Move! Ole hypocrite! You probably say something nice on every pic doh.yuh mus falla dem if yuh tink dem a use dem baby. yuh cudn wait fi smaddy post dem pon ya so yuh can drag di baby inna dis.

26. Shut up smh !! You can always tell the side chick comments dem use any justification fi cheat with man !! Yes is the men should respect the relationship but some of you’ll stalk the msn phone and tell him bad things about him women play Devils advocate all to get the man please you side chicks play a big part in mashing up homes so gwey

27. @4:55 How you know den ole stink you use to suck it a straight dick me say bitch!!! Wait s soon dash up you pic and you business f**king informer and liad you life is a lie pure lies…. Come out a the hole wey u live in you no see you can’t keep no fren friend enemy bitch!!!!

28. @talk up bitch come suck me wid a straw , and chew me pad when tekk it off I never give sweets the right I said she is wrong if it’s true it was the man who put up the pic bout new .. Boo bitch sit your cob Webb pussy down lmaoooo bitch remember u and your man do 3some with sweets Your man is a batty man ASK COREY shitty pussy gal :ngakak akak