BAGGA DANCE

Bagga mek England nice. Look like him come fi replace Lucky.
Natalie and Diana both tekking the same man… Guess who is the man Bagga???!!! Bagga bring Natalie go shopping a LV to go out together. Diana look like Bagga put yu pan d bak burna.

Bagga nuh stop spend pon natalie.. and buy her champagne when them out a night time.
Bagga the people dem seeh yu fi go mine Tash twins bcus de boy look jus lakkla yu.AND from dem born yu nuh see dem. Everynight u out a buy woman champagne and u nah mine yu twins.
Natalie yu f**k down dancehall. buju f**k yu. now yu a f**k buju frien. Bagga mek sure yu a use boots cus a nuh yu alone a f**k Natalie.
Diana stop call yu self princess . The liklle time yu come out de amount man u tek. As Prezzie gone a prison yu start tekk man.

20 thoughts on “BAGGA DANCE

1. Natalie caan afford Lv so a mus bagga buy her it .. them was at scandals together satday nyght. Nat u can rest yu pussy now u f** too much

2. Po Tash she is the weakest link that bite bite up herself all 2017 and she still Neva get pick.
    The only thing she pick was the shittiest end of the stick. DWL

Twin and no ring. 5 children with no daddies. Iceland Supermarket cashier at day. Dancehall dregs at night. SHAME.

3. What’s new different people but the same dutty living, sad to see that we keep bringing children into these situations. The father gone before the babies born, another single mother ( this is why our children continue to suffer)

4. Stop involve tasha in this mix and her kids. I am sure her kids are well looked after. This seems like it Natalie put tis up nobodi need to know a man buy u LV u frighten or what.

5. Tash mi jus feel sey ah you always ah send in urself. What a gal luv social media. Pink wall all mention Pon u restraining order an u still ah follow up social media. Di way u luv promote urself on insta and Facebook, di way u addicted to dancehall, run down dance after u jus give birth… mi jus know say u ah send urself in to stay dancehall relevant.

6. How tash kids ago suffer? The only weak person is the ones who still think this man aint gonna do them the same.

1. Right! Of ALL THE TINGS she coulda pick up she go find dat? The way dem fighten fi name brand dem nuh know weh fi pick up!

7. Yes met a me dem come fah!! Wow aint this some shit? Didnt know, I was so f*king important to a hoe, that they feel the need to come all the way from washing there dirty draws and come call my good name on pinkwall…all I’m doin is laughing..naah germs it nah go work mi name good a road YES princess Diana mi seh.. I dont know if a bagga you want cos u sound hurt but thats up to u and the rest of them. Dont f**king call me name trust and believe mi too pretty, educated and ambition fi man hide and f**k me, have mi house and car bitch no man nah hide me..Mi nuh deh wid bagga and NO mi nuh deh wid no prezzi either…everybody can see seh mi nuh fren bitches, Big up mi man fren dem. Duty gyal look like you want knowings…yuh hurt bad bad.. oooh shit pit try again dah one yah nah connect yuh fava ediat…

1. Stop gwan like u a any good gal cause u a wore out dancehall from u eye dey a u knee. U left the dj buoy u married fi a live loose life gal u life sad bout u name good a road girl bye… .. tell that to other people who don’t no u. Nasty bitch.

2. Stop gwan like u a any good gal cause u a wore out dancehall from u eye dey a u knee. U left the dj buoy u married fi a live loose life gal u life sad bout u name good a road girl bye… .. tell that to other people who don’t no u. Nasty bitch.

8. She suppose to come out cause her body look good nah go lie. Bagga is not the twins father. Stop frame the man.

9. Shyt bucket natlie stop sen in youself bagga buss you on lv ok we got that u neba afi cum out ovba ya fi we see

10. Tash hold your head up. Lets hope you dont go back to that man bagga . He seems like a user. Congrats on your twins they are gorgeous. Font let these people draw you out. You are stronger than this. You are doing a great job with the twins

11. All dem carelessness yah everygal want a commercial d##k.so sad. To see even innocent kids get caught up in this kind of drama

12. Right! Of ALL THE TINGS she coulda pick up she go find dat? The way dem fighten fi name brand dem nuh know weh fi pick up!

13. Big hole Rochelle mas daughter yuh too f**ky f**ky yuh f**k bagga too unnuh can lie but we know the truth. Yuh talk out of your mout say yuh pussy ah hurt yuh cause yuh f**k the two man in the same day. Something really is wrong with you for a lil girl yuh sneak f**k suck and lie bad. Yuh name dirty from spoilers to foreign. Dash weh belly god naa sleep. F**k in car back lil whore an nuh stop seh yuh make the mandem hood hukrt and yuh cant take no more f**k cause your pussy ah hurt yuh suck yard an abroad