BAT MAN CLASSIC

Fatty classic the mother of all penguin weh walk and chat everyone of her friends dem business and nuh memba fi her own. Fatty when yuh a walk and chat yuh friend dem yuh nuh tell the people dem say mark only come home only on Sunday for dinner and to give you false hope??? Ehh fatty yuh nuh tell the people dem say the Rasta gyal weh a mad yuh just gave birth to a newborn baby??? Yuh nuh tell the people dem say yuh upset cause mark give yuh a football team full of step kids and none a dem nuh like yuh??? Penguins shape fatty tell the people dem say all the Dior bag weh yuh buy it still nuh help bring off yuh “water bag” shape weh yuh grudge the gyal dem fah. Fatty the time yuh tek a walk wid ppl name pan white plains road go get yuh papers and yuh life together. The man a LA nuh want yuh the one a England worst nuh want yuh and mark nine to boxcover…

peopl

woiiieeeee something can go so. Fatty weh beggy beggy and when she sit dung Ina Herma shop and the fat dem Ina her neck a choke her yuh need a rain check. Man a nuh fi you, clothes a nuh fi you and sadly green card a nuh fi you. By the way yuh fix the rotten teeth Ina yuh mouth yet? Yuh tek off the black gurgle weh the krocthes tear up yet?? Those are the things you need to worry about stop buy love and bag and clothes and go buy yourself some self esteem and go tek care a yuh family Ina Jamaica cause trust me they need it have you send them a $50 lately. Broad back fatty stop call up me name and don’t mek me send out the hard evidence I have on you and end you mix up career. Penguin you know a who write dis to bl****t!!!

3 thoughts on “BAT MAN CLASSIC

1. Wow !!! I know fatty for years and I don’t know her as a mix up person she is very loving and kind and always nice to me
    Sender u seem to have a big problem with her and I think u should have step to her personally instead of sending all this info about her … Big up fatty … Love u fi life

2. What a day when the rice cah swell fatty yuh get yuh dose now a full time man. Yuh too mix up and evil everyday yuh siddung and chat ppl with the phone weh deh a yuh ears yuh nuh friad radiation kill yuh off??