ICE-CREAM YOU SCREAM BUT DEM NAH SCREAM FI ICE CREAM AT ALL

meek while you Deh pon social media ah act like you and Biggz good & AH preach like uno nuh have PROBLEMS yuh need fi tell di people di real behind it. yuh never have nothing for real but yuh tek him (Edited) money and invest in property and g wagon because di jewelry yuh did a sell lame to bl**th.why yuh nuh tell di people dem how him stay ah give yuh bunn!! how ICE “ICE CREAM BABY” AH F**K HIM AND AH WALK ROUND DI WHOLE SOUTH FLORIDA AH SPREAD UNO BUISNESS AH BRAG SEH HIM WANT SHE AH JUST BECAUSE DI LIKKLE GIRL HIM AH STAY WID YUH FOR NOW. HOW SHE AND HIM GO DINNER AND HIM BUY HER BAG, & AH HIM BARBERSHOP NUH YOURS MEEK KNOW YUP SELF MY GIRL BECAUSE YUH NUH BAD ONLY CHAT YUH CHAT ICE SOON TEK WEH YUH MAN AND DRIVE G WAGON TO RAS.

6 thoughts on “ICE-CREAM YOU SCREAM BUT DEM NAH SCREAM FI ICE CREAM AT ALL

1. Smh sender u mad or nah? Let the girl live, if a man wants to buy bag/dinner let him ish “when gal good gal great” Chin is that you.You thought Dave Clan was only for u huh? Hehe push thru ice baby wid yuh pretty self.

2. ice is an real hoe foreal di number of man weh f**k ice ah Florida mi sure she loose count to bloodcloth meek or whoever you are i would advice you to keep your man on a leash because a pure money man ice want yuh nuh see how she finds down gucci don,Dave clans,wayde ah la and now Biggz

3. MEEK MEEK MEEK hmmmm …SENDER weh di pics?? Is this the girl weh sell the waist trainer n a trick ppl how it gih har DAT flat stomach n fat ass of Herz?? If so when me see har post how she never have ntn and har hard work mek she own dis n DAT me deven badda look cause me no know a who she a try fool like a honest money give them the tings dem have kmt!

4. Yep this lady get me good out a mi money after she say meal
    Plan come wid the purchase you fi email the invoice number to get the plan, all of a sudden she a say $20 fi the plan – the shipping is a scam cause if you in a Florida n me in a Florida why it tek two weeks then the nerve fi say if you want it sooner to pay extra fi express shipping when you have the order over two weeks and you give a tracking so why it can’t reach?