BATTEYMAN FOWL COOP PAN DI PEOPLE DEM OPEN LOT

Good day Met,

I see where u feature di removal of the shims from di lot by the Canadian embassy. It is almost futile cuz dem a go just relocate or stay! The ones by the Canadian lot are part of a larger group who dem remove from openlots near Seymour avenue. The rest went further up the road to a big lot that had bruck down brick houses by 22 Latham Ave. They called in the authorities n dem bulldozed n flatten everything lef to so suh grung.
12509717_196921233992273_1652876478829227250_n
Met so u nuh know Dat di men dem build up bk fowl coop n a live deh sameway!I drove past dere yesterday n can I tell u how dem brazen!! So dem have a giantish middleaged woman dat dem send out fi buy things pon di road.I parked my car to take some pics n who I see but Celebrity shim angel gabriel!I know is him from seeing shim on jmg so I say Gabriel a u dat n him say “yea” n proceeded to give instructions to di Crack lady what to buy.
I wanted to get closer to take the pics of the clothes n sheet dem spread out but I had to beat a hasty retreat cuz me see 2 shim a look around like a stone dem want find fi throw,they are so disgustingly violent but why cuz me no see dem,talk or touch dem or deh anywhere fi dem???
IMG_20160112_153611
Met I might as well confess cuz me drive go link me police fren n him n him squaddie lef out fi go move them up. One of the reason I did it is cuz dem Brite fi want throw stone pon ppl n car,though gabriel was kool but I guess when u have the big A u keep urself quiet!The main reason I reported them is cuz just round di outer part of the wall there is a Lil road with a nice quiet spot that couple times well me n mi girl from uppa Soverign get frisky pon her lunch hour.Mi nuh want no fish nowhere near when me a get me groove on Inna di car,pluz worse dem a use di Lil spot as motel.Next time me a go take the pic of the car n license plate# of the black Prado me see Shim a leave outta park up a mi spot.Mr.indian jacket n tie Man break up ur folly grung NOW!!
IMG_20160112_153745
Hotel fee no cheap n I shall not be displaced by dem disgusting sellers n buyers of battam!! Imma drive pass Ltr though n see if dem come bk n tek some more pics,but me nah stop report dem till dem move dem up!!

IMG_20160112_153650

20 thoughts on “BATTEYMAN FOWL COOP PAN DI PEOPLE DEM OPEN LOT

1. Dem ago laywait yuh ass a pinkwall yuh dash dis pan eno… peer stone tuh yuh car…. an mi luv car f**k but look like yuh use it as a permanent bedroom in deh supposed to wah bleach out…. anyways bun a fia pan sprat mi empty out dis mawning but mi just go buy more bullet

1. True ting….him nuh fraid…dem fish ah like piranha…. Dem know him car an him call out to Gabriel…. Ah mad him mad…. Dem piranha fearless so watch it boss….dem bite hot!

2. I recommend Car saloon on old hope road.They deal exclusively with high end vehicles n cost $7000 fi sort out the inside.Latty u hit the nail pon the head cuz mi hear Dat di fish dem a bawl fi Met’s head or blood Inna di media. I can’t make sense of how the wall can done dem suh yet them can’t lef it out n always deh pon ya???Remind me of a certain half fishy Lady oo!

3. Senda!! Yu too damn bad! :ngakak

mind a shim screechy and wuk yu while yu a wuk ms.lunch break :ngakak

Dem fi go pay rent or go a dem family yard go tek up residence.

P.s…please to expose mr. Suit n tie!

4. One of them should tear out her damn eyes… don’t you have a place to lay up and have sex with your clients… just because they doing the same thing your doing you want them to move out… you nasty on top of them nasty… what make you any better then them is because you a female… b*tch you nasty along with them a whore going to be a whore and you go report them mind your damn business they should of bust every car window you have you bright.. leave them alone is good that they taking up to protect themselves sh*t… disgusting

1. Confused….dwl..the sender is a man…he sexes his girl in the car by the lot the shims have taken over….which story yuh ah read?

5. from PJ put the thing in the mona dam these batty things start to spring up and come out ….its in the water i tell you …PEOPLE IN KINGSTON STOP DRINK THE TAP WATER………….BUT I THOUGHT THAT FISH BUSINESS WORLD WIDE WAS MONEY BUSINESS SO WHY DEM A LIVE LIKE COCK ROACH SUH? I GUESS DEM A LOSER ALL AROUND ………….

6. so where they get heat cos I was in that country over the weekend n it was minus 11 with snow on the ground.

7. Me sey Habet n dearest Saranwrap unno see there is never a dull moment pon di wall esp wid dem breed of comments ya??! One person empty out dem full clip pon di wrang smaddie,so Latty lend dem some a ur bullets cuz u must reload by now. But who can tell me how soap opera tek di whole a di cake wid a comment deh bout being there Inna di snow!!!??? Grung nuh too good fi mi go n a jmg mek me know dat!!

1. Mi weakkkkkkkkkkk dem breed ah comments nuh naaaaaaaamal lmao….SMDH is from central america or somewhere else, I think she mentioned it on another post yesterday..so maybe she Neva ketch di patois too good dwl….and soap opera comment have mi aaaaaaa waaaaaay LMFAO….which country she did deh to bumbo?! Ah could Neva Jamaica…bout snow…. No man something is wrong mi bredda !

Good morning Met & all Metters!

8. Snow?? A so uptown a gwaan? Snow? 11 wah? Weh pawt? But homeboy nuh sound str8 bet u know more man ova deh, bout you know him from JMG. every man know bout the $500 n $1000 motel dem roun town well a/c dung tv etc.