BEENIE WID DI SWEET MOUTH

16 thoughts on “BEENIE WID DI SWEET MOUTH

1. Lmao anybody hear da vn ya and believe beenie them could a get recruited by the cult pastor Dwl. Sound like a con man πŸ˜‚πŸ˜‚

2. Watch love over de so πŸ₯³ beenie new love have him weak. Everybody know a Krystal him a talk when him say him nah go back de so. But a wa coulda really happen make him say that though.

3. Gweh olΓ© cock beenie,d way his Krystal did a gwan ova this ole fart she deserve wat she get. Beenie no wah nobody,plus him say he’ll never married again so mi no know wat she did a waste her time with him for,Camille time soon up cause beenie seems he gets bored easily.

4. Lol woiii beenie coming like some ooman weh cah keep a man ….wooiii beenie batty light so him ave to move on quietly beenie u betta keep quiet n nuh mek Krystal buss u bbc bubbles…hate dem merher man-to yah

5. A bawl him a cryπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Diss funny bad. Den nuh muss big tinking angel. πŸ˜‚πŸ˜‚A she come cause problems a link up wid di waste daughter bout one wife. Di man aguh married again miss. Now she goodly guh seh a fi har marrig fuss. Lmao, a same sub she did waah guh wine up pan him pan di stage when him and him good good baby madda Krystal did deh. Yuh fi stop it.

6. You the only woman I feel like I should ever married tuh I love you babesπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ unnu move! Love deh right yah. See di gal a wipe har man sweat unnu move! Not even Krystal did a wipe him sweat. Di man good good in love.

7. Sounds like he over stayed in the UK and needs someone to hitch up with and marry to. Y is he saying she’s his only way out??? Out of what Beenie?

8. Well D’angel was his wife and the rest a him kids them a adults so a muss Krystal him gooda a talk bout.. Krystal you Cana mek dis dutty rent a dread a style yu so ? No sah

9. This was not sent to Camille, this was sent to @honestlytrina, it is on her page and she is pregnant fi him.

Leave a Reply to Sue Cancel reply