BELLY NUH FI DEH A EVERY DANCE

No big and serious Tafeiva you aguh be a Madda why you haffi where tight clothes and gah dance every night stay home fi a change nuh. When party keep ah risk nuff ah we tek caah 2 much foolishness gwan ah pawty gun war n all these tinqs. U never lose di 1st Pitney tru dance gal ??? Smh

6 thoughts on “BELLY NUH FI DEH A EVERY DANCE

1. In other news……ONE WHOLE DILAPIDATED pressure cooker full ah cornmeal porridge dash weh front di belly! Mek we see if shi REALLY BAD…..Can she cross it!?! Last I checked “nobody cana cross it”!

Met and the family, good morninggggg!!!!!

2. Gal lose pickeny aready chu dance an still deh a dance makka inna har bed? suh whey di babyfada deh? him cyah control di shituation?

3. SENDER GO LEARN FI SPELL AND LOW THE GAL . SAME WAY HOW YOUR UNWANTED ONES BORN HER CHILD WILL BORN TOO

1. Belly nuh fi deh ah dance whey people drunk and love push huh dung. When gunshot and fight bruk our huh put your baby inna danger. Stop support bad arse behaviour. Woman come off do road and ugh sit home and read some baby books….chu

4. Hope she gives her child a better name than she got. Her first duty in life to herself should have been to change her name, if in fact that is her government.

As to di belly in dance day and night it is a shame. This is such a highly spiritual time​ as a woman that places filled with filthy blaring music is not where one should be. But not my life nor my child, so thankfully nothing for me to care about. Meck every head carry dem own load.