BERNARD GET STAB!

Dem seh Candy and Bernard gone back suh because him lef Nicolette guh back to Candy dem seh di lesbian gyal whey name Gucci stab Bernard.Dem try gang Candy last week at Quinty hairshop she call police Gucci n man with gun go fi Candy him defend her Gucci stab him man fire shot after Candy..What a piece a mess ina England doe

candy and bernard-Optimized

5 thoughts on “BERNARD GET STAB!

1. Why these longtime big man can’t give it up now no man dem can leave it to dem kids now damn immature it don’t look good big man a get stab up in a gal passa kmft! Bernard use yuh money n buy a rocking chair tek a seat! Yuh can done now

2. HOLD ON, NUH LITTLE MISS BRITISH HUSBAND DIS? BUT WHAT A PIECE A CALAMITY IN HENGLAND. NO SAH, THEN A SO IT SERIOUS THE MAN NO FREE FI TEK WHO HIM WANT TO TEK AS HIM LEGAL WIFE DEAD YEARS AGO. BUT WHAT IS NOT THIS. BRITISH UNNUH PLEASE TO COME AND EXPLAIN THIS TO ME.

3. WAIT DEH, STICK AH PIN, STICK A WHOOOOOOOLE HEAP AH BRAND NEW, SHIIIIINE, VELLY SHARPPPPP, COMMON PIN!!!!!!!!!! @MET, CALL CHEESE DEH FI MI!!!!! CHEEEEEEEEEEEEESE!!!!!!!!!! AH DAH BERNARD YAH YUH WEIGHN DEH TALK BOUT INNA DI MIDST AH YUH MASS MURDA, WEH YUH KILLLLLLLLLL DEM ALLLLLLLLLL AND DUNN??????????

COME TALK TUH WI MUMMA BLAZÉ!!!!!

4. reds need fi control him daughter man ah one bloodclart menace to society man. big rasclart women ah f**k likkle gyal gucci, wey gucci cyan do fi big women, all dem cyan do ah suck rasclart pussy, tief and gi gyal.

ah Gucci, and one likkle black gyal, and mi tink ah one ah gucci cousin did deh dey. mi did dey deh and see what a gwan. bernard did buss di likkle gyal bria head. and day same gyal need her rasclart head buss to, she come from a line a bloodclart crosses, ah malibu family dem, fluffy Malibu, wey have di two brown pickney dem fi di by wey did drive buss. ah f**ky f**ky malibu likkle sister tenesha, cousin dem, all aw dem ah rasclart problem, Dem walk and tief and gwan like dem ah somebody, tenesha walk n f**k di whole place, all gucci f**k she and dem ah walk and sey dem a family, you ah no family, dem move from lewisham and come dung a peckham wid dem mix up, day family known fi walk and mek trouble, you no see ah social service case dem,,,,,

5. You blood kart people your life sad yes mi daughter gay but we don’t deal with Feds Bernie candy your life is a joke you put up picture ah Christmas and them don’t look happy lol yes Gucci momma ah shop lifter but mi would never drink not even a cup of water from you nasty dog shit my kids are not drag up like you that are brought up 5 kids mi have and mi blood kart back is big fi the hole lot of you talk the talk and walk the bloodclart walk mi born here anything ah any thing Bernie who walk and sell drugs for his son for 70 pounds oh plz I make that in 10 min you guys need to know what the f*k your talking me and my kids sill ah go live good jokers x