BEST DRESSED LAST MONTH

0 thoughts on “BEST DRESSED LAST MONTH

1. everybody look good, what a relief pon jmg. di only one no luk good, is di first pic of lala posh.

second pic from the top, and the last pic at the bottom are my best dressed out of the lot.

good day jmg

1. met mi deh bout man, but more time mi cyaah comment cuz di i kinda busy.

loved the audio that you posted yesterday of the girl talkin about life in foriegn. she spoke truth.

2. Noooo…..dese look good compare to di ones pan di look bad list. Lol. Lala really look nice. Unu nuh watch di body cause dat permanent an we cannot do a ting bout it. Barrell shape and double neck will always be a part of Lala….But…..besides dat…har hair look nice an she look neat…..DenDennnnnnn….Lala look better dan u. Yuh nuh shame…..fi a gyal weh a hot gyal wud u good up “anti-barrel”…..shape….Dwl. Yuh mek di placd look untidy in dat get up Denise. Not. Good look.

3. Compare to the hundreds featured here….All these women look good. No breast or ass on display .

Thanks Met *wink*

4. loving that dress in the third pic. Di plastic dat full it up can go to the recycle center, but di dress bad nuh bit℃h!

5. Love Marlene dress her body fit it. We can’t change lala shape ignore the shape her clothes look ok denden u a repeat dat outfit for the 3rd time u just need to stop wash and wear dat hair look like wet rat

1. Observer yuh don’t see a the same hair from inna the Easter shi a wear over and over denden face look ole and tiad beat out like too much belly shi dash weh the baby dem mek shi cyaa sleep lmfao

6. Most look passable while others a moment of silence please.. :ngakak :ngakak :ngakak :mewek2 :mewek2 :mewek2 :mewek2

7. Treez aka Raza YOU LEAVE ICANDY FI MARSHA WHERE DOES BAD AND READY KAREN STAND NOW??????????????????? AND YOU JACKET LOOK TIGHT. SUCH AH WANNABE

8. ZOEY AKA ZONA INNA DI RED LACE DRESS WITH PEARL NECKLACE YUH NEED FI STOP PARTY SUH HARD AND OWN UP YUH PICKNEY DEM. MET SHE HAS 6 KIDS AND ONLY TELL PPL ABOUT DI ONE DEM WEH BORN YA. SHE HAVE 2 BIG PICKNEY AH YAAD INNA DEM EARLY TEENS SHE ALL DID SEND DOWN DI LAST TWO FI ONE LENGTH AH TIME . MI HATE GYAL WEH NUH OWN DEM PICKNEY.

Leave a Reply to Little Willie Cancel reply