BETTA GRINE- SUNDAY DAGGA

0 thoughts on “BETTA GRINE- SUNDAY DAGGA

1. I’ve had Jcan n in my bad days I ventured a little with an Italian we didn’t go all the way but him penis hugeeeee n him head game decent love my Boo who is of Jcan descent but Brit by birth so a Jcan him ting tun up

1. Real, please elaborate on that for us, because I always wonder if African men are as good as they’re portrayed to be in the movies *no porno, just in a regular comedy movie/ love story…them look like them really love fuhck cause when them do a very light porno scene inna the movie them ah bang out di ooman claat hole wid bare antics ah noise making *kinda turns me on*…also, are they romantic???…cause in the movies, they seems tuh be very romantic…in the movies, mi like si when them walk and hold hands wid dem ooman, feed them ooman icecream, they are very involved in conversation, always telling them ooman seh them love them…things like that..are they really like that??..some ah the African man them inna the movies are SUPER HOT!!!..I’ve never dated an African man, but I would if I met the right one; I’ve never dated outside of my culture but when I’m ready tuh start dating again, I think I will date within other nationalities…can’t knock it til I try it…

1. Ok well my experience is with one….and a desso mistop…have a good body and him inna shape but mi hear dat nuh matta dem throw down all wid a few pounds….they are passionate, and they are not selfish dem know weh dem a do and I guess if the woman is there wife they will do anything to please her …and they are not womanizing as ppl think also ..if u get fat inna di process dem nuh gwaan like some odda man …..dem jus gwaan like dem nuh si a business as usual ….but I would recommend you try this at home if you are single and disengaged ask question mi nuh know wah else fi seh ,,,dem hot fi true …dem really like oman

1. :D… I have neva tried one because I have an issue with stalkers and me nu think me need a African man a stalk me 😀 😀
            Real! Shaka rock yu? 😀

1. Nice!!!..thanks mums…another thing I love about them is them love dance, especially wid dem ooman…I think my biggest problem is that I’m not adventurous at all, and I just become very complacent and I don’t want tuh try anything new..Perfect Yawd man for me would be someone like Ninja Man…perfect Caucasian man would be someone like Richard Gere or Sean Connery..perfect African/American would be someone like Idris Elba or Seal *soooo love me some Seal*..perfect Hispanic would be someone like Benjamin Bratt..

1. Yep mi a go seh yep fi di adventure …just like anyting else u haffi careful ….mi nuh want nuh caucaside di color too much fi mi …..mi nuh wah nutten else AFRICAN TO MI TING ….ye from u get a good one him a go do everyting fi yu

2. Ninja Man! :think:
            ALrighty then… 😀
            Sean Connery type Yes…Romantic and skilled.
            Idris… I have in Jamaican form (he and me man look alike) and I LOVE me those types of black men that are powerful in spirit, mind and body.
            QUALITY YARD MEN ROCKS!

1. I only had Jamaicans. One time I made out wid a Spanish bwoy and im literally did hot like a fever him have. I wonda if a dats y dem call dem hot bloodied latinas?

2. Jamaican of course! but sometimes after the first nut dem hawd stab like dem wah kill me, when mi done mi caah wash it how it swell

3. Me want Real fe talk di tingz ah tell wi how dem betta…differenciate…one thing I will tell unu is mi watch how men walk, and some men have ah sexiness bout dem when dem walk n’ I can tell who is good in bed from who isn’t, just by the way they walk…

1. Talk di tingz Metty, cause I am attracted tuh men of other nationalities…mi jus too coward fe date dem…unu talk man..TALK!!

2. Whatever nationality…how are they in the romance department before sex?..conversation?..courting?..kissing?..freakiness?…tongue action within the lower region?…and last but not least…the bed works?????????

1. First of all…dem courteous and some are the differences are cultural
      but they are more understanding than West Indian men..If they are well off or not you do not have to worry because if they have 10 they will give you nine also they are very romantic…and after u go there u wont want to go anywhere everyone has faults but other than that you will be good ….if he is a good man no worries when you sleep at night …dem gi massage and wi all bathe u if u sick dem wi do antying fi please yu …………..so u wil not leave

4. Grine….so far, Yardie dem bubble di pus-C like WOW!
    Di vacuumin….White followed closely by Latin….and choo mi in charge of a school, well, nuff sed.

1. Uknow mi caan bubble pon buddy. A bare bum mi bum like tennis ball. A wonda if dats y mi ex man ring tone is “mi nuh waan nuh boring fhuk?”

5. Had a white guy with a very big penis omg. They are everything we see on t.v well the one i had. He cooked and clean and treated me like a princess. Very romantic and him love drink beer. Yes them raw but if you tell dem and introduce dem to scented body wash and great smelling cologne then it prevents d rawness. He got physically hot to the touch when he is turned on. “hot blooded and dem love f**k more than Jamaican men.

1. Lawd ghad. Dead when you seh im raw. U nuh dem seh black ppl smell funny too. Neva see a real white buddy, was di head pink?

6. I always hear that black american man treat women terrible but i hear African men r obsessed n they worship their women

7. White followed by black American then Jamaican. White men are pleasures. This one had a very thigh and long penis and he knew how to use it. It surprised me because ppl always seh white man buddy likkle. Romantic, fun, smart everything u see pon t.v that was him
    D yankee smh freaky to another level sas cristo I couldnt manage him at all. Jamaican men needs lots of training, dem mostly ting seh ramming is all mixed with little or no foreplay kmt.

1. Yea, ah dat mi nuh like bout wi yard man dem…sex appeal tun up but very un-romantic…dem doe wa get tuh know yuh nor conversate with you or do anything else outside of the bedroom, and sometimes that can become a major turn off for some women..those things lead up tuh great sex, ah dat dem fe realize…

1. dem too nasty to …dem nuh care ….wen dem a look yu dem a go hard and bright and if yu nuh reciprocate dem start look yu fren u cuzzin sista and neighba …..mi a go gi di yawdy dem a NO ….lol

2. Yes. Nuff yard man tink from it big abd dem can get gal fi beg like buju den dats all. But no, foreplay, good convo, respect etc. Is a big turn on. Do dat dem come wid di big jon and we can talk or play luddie. If yuh into dat.

1. Itsme, the problem with most men is they don’t believe in romance cause dem use tuh dating some likkle young gal weh nuh value dem tingz deh…Romance is so tantalizing, it’s very subtle and seductive and it leads to so many other things that can make sex very very pleasurable…when a man can fuchk my mind first, he can and will get the best of me…

1. Intelligence in a man is sexxxxxy!
            Our men live what they learn. Nuff of them come from some cold household so dem adapt to that nature.

8. DATED A GUY FROM GHANA COULDA DO DI TINGS DEM. BUT THE GUYANESE MAN DEM TING TUUUUNNNNN UPPPPPP. DATED 2 AND THEM HOOD BIG LIKE BG PLANTAIN. AND THE EATING WAS EXQUISITE. ME TRY FI LEFF THE FIRST GT MAN BUT EVERY TIME ME TRY, HIM COME AND EAT ME RIGHT BACK INNA THE RELATIONSHIP. FI ONE WHOLE YEAR I COULDN’T LEFF HIM. WAS VERY KIND PAY RENT BUY EVERYTHING ME NEED. BUT ME STILL NAH GI WEH ME YAADIE.

1. I did date ah Guyanese guy once but wi neva had sex but like Sweet said, he was very very generous..he paid a few of my bills…

1. I am right here…lol.
      I’ve always returned to the land/hood that I love 😀 JAMAICA!
      Had Caucasians, Hispanic, Palestinian/Lebanese and India.
      Of them all India and Palestine get the lesser vote….But every last one a dem were MAD MEN…STALKERS. The Yard one dem…MAD but know how fi fling hood like gig unda me…so me settle :maho

9. LADIES A MI FI TELL UNNUH. AND THEN AFTER HIM EAT YOU TILL YOU LITERALLY A CRY HIM JUST REEL OUT AN SHUBB EEN DI HOSE. DWL

1. WOW…………………………………………………………………..A WEH IT NAME WEN YU WAH CUMA ND CAH CUM AND U FEEL LIKE U NUH KNOW YU NAME

1. DAT IS AN ULTIMATE BANG! Me get it to where me can’t remember fi me and the doer name fi at least 5 seconds…lol banging mek yu brain draw a blank!

10. Good noite …ahem. European White and dats why mi hab up one as mi hubby..ahem. mi fuss two man was jamaican aftah dah mi kiss mi teeth and bounce..lol. aftah mi meet mi hubby mi wish him was mi first.. still do but innah sense he actually was..

11. Jamaican bwoy dem full a swag nah lie and dem sexy baddd…but i dunno mayne now di whole a dem fava drag queen so i just got to name out some right now who I still think r sexy ……Aidonia,,,Masicka ….specialist …..Buju coulda did get it …..Ding dong …..Aidonia jus black and black and black and black…grrrrr he could get it ……….any who ….nuh look pon mi ….mi nuh kow if all a dem straight dont judge me pleaszzzzeee

1. Me nu like none a de 1980s/90s born yard man dem a rass…A de educated or professional one dem yu fi look pon cause dem have the older swag fi mek yu mind draw double blank!

Leave a Reply to Real Cancel reply