THIS IS BIMMA
    MAN F*CK BIMMA AND GIVE HIM THINGS
    BIMMA IS A UNDERCOVER BATTYMAN
    BIMMA FRIEND A BUSS OUT HIM SECRET SO BIMMA MAD
    BIMMA TRACE AND THROW SHADE LIKE A GAL
    ONLY BATTYMAN OWN DEM DOG DEH
    DONT BE LIKE BIMMA
    BE SMART; DONT HIDE IN THE CLOSET LIKE BIMMA
    :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. A who it a dash shade pan di gal weh did a wine pan him weh dem say no have no bed? So why it nuh buy a dog bed fi har tuh. She can fit…
    An another ting girl yuh gi weh yuh self f**ka post too much. I know what you are now.. your a girl position as a man cause nuh real man nuh have a dog like dat all inna dog bed… unless is a batty man an u are no man.

3. But mi moh hear dad its a girl dat ..its not a man mi hear he or shi is a pimp dats why he or shi have so much money mi hear it carry gal an boy goh gi d rich man dem uptown

1. Mind unno mek it come show wi it undaneath like how wi so perplexed by it….if it come to dat mi might just haffi retire from Met good good wall bc mi cyan manij dat…
      Bimma look like a butch lesbian/ gay man snap turtle …

4. Let’s get this straight Bimma KID is a MAN. Him is used to go by the name mackabimma back in the days him used to have a store aND he is openly gay..and a scamma him is 100000% male species

5. Bimmakid is NOW a confirmed shim! Didn’t know what no genda was b4 but just look at shim fren a call him “BRA”?? Couldn’t even say bro!!wtf is a Bra though??is it when you a boy and a girl sametime but without both genetalia?

6. Needleye 101 how yuh fi call mi ex man hermaphrodite? Yuh brite nu bloodclaat. Mi ex have a nice thick fat 9 inch weh a guh dung inna mi a night time. Nuh brite yuh nasty self.

7. Bimma feed and buss some and some still hungry fi a buss suh dem affi come defend him sex organs! Michii u still naa get nuh buss get away! U a di dog on leesh for life!

8. All this too shall come to an end…..
    Met keep dem coming… Dem musi nuh hear
    NEXT!!!!!!!!!!

9. @Bimma Ex 9 inch a wah ? U so called ex genda is still on the shuffling table, is it a he or a she??? Or as Mi seh it a juggle both.y’all sick an nasty suh drop asleep an nuh wake up back.

10. Dwfl..
    I was asking same thing.Is this a he or she.Always like to hear from the source ITSELF.
    Met,this post just kill 2 bird wid one stone..lol

11. Bimma is an ex and still a send dung 9″ shitty koki inna you a night time? :hoax2 All right Bimma Ex, tap now; nobody is convinced. Bimma Kid is a battyman.

12. Gdmrng met hope u had a happy Easter.
    am confuse bout heshe gender
    but met u met a sample am in di bed cracking up weh u dat….combo cat an combo rat wat dat mns dwl