BIMMA OR DUS DI KEY SWEET?

0 thoughts on “BIMMA OR DUS DI KEY SWEET?

1. Sweets, everybody own ah Tory Burch item suh dat ah nuh nutten fe brag pon..I have several of her bags, her ballet flats, 2 belts and 2 shirts and a wallet….AND SO WHAT????? :nerd

2. No REALTALK….dat tag a different sitt’n….lol….but di likkle Bimma bayley a lean up, and Sillebritty nuh drive pap dung veetle.
    Mi a look a more up-to-date BMW Ooman fi tek care a me…..Tawkchuet, mi bus pass expire enn a munt !!!

3. Tawkchuet….juss half yu declaration an mi will dealt wid it, bring di veetle mayne…cho. Plus memba seh mi need a gran weely fi run di lint outta mi pakkit.

4. Liad dalli is another case.. A who fa Benz kar yu a drive, fi buju or Ricky?
    A when yu goin buy yu self a ride wutless dalli… ?Mi si yu put up picha sey yu a boss
    Yu a one bruk boss…

5. Isn’t the house key and the mailbox key usually attached to the key ring? Why would I have a key ring with only a car key if I’m turning my own house keys? KMT

6. I suppose she keeps her mother front door and her bedroom door key elsewhere
    she does drive a bimmer it old though anuh ntn fi brag bout and di benz weh dolly ah hype wid anuh fi her ah borrow goodz nuh mek she fool unu

I KNOW IT ALL

7. Dolly you are forever BROKE! LIKE FOREVER …

Dolly if yuh did good like dat yuh wouldnt have to switch recycle and swap juice every other month with a different batty man come on girl DO BETTER its a new year.. what happened to the CNA course a one class u do????

8. yea she drive a beemer… mi have the same one…half ah unnu ah chat bout the car old… probably ah ride mta or bct lol… gwan sweetz… yuh ugly but atleast yuh have ambition…if yuh did ah drive Honda dem wudda she yuh lame… the beemer worth atleast 12k and up so unnu guh siddung

9. kmt it nuh matter wha kinda car dem ah drive round! dem too firggen FIRGHTEN…frighten fridays lol why dem ah fi brag bout wha dem, ah drive? who cares? why some ppl cant just live dem life and not SHOW OFF pon insa or facebook?? i mean whats the reason to ??? dem look like fool ah do dat yo! tyiad ah it now…..show some DEGREES, BOUGHT HOUSE (not rent) BOUGHT CAR AND SHOW PPL WEH YUH AV FI OFFER SOCIETY NOT BRAG AND SHOW OFF WEH WE DONT SI UNNU EARN!!!!!

10. ONLY JAMAICAN DO THAT SHIT….SHOW OFF, A BUNCH OF NEVER SEE COME A AMERICA AND SEE. SO FOOLISH AND NONE OF THEM HOLD A GOOD JOB ON WALL STREET OR OWN A HOUSE OR BUSINESS. STUPID BUNCH OF PEOPLE JUST SHOW OFF ON EACH OTHER