BIRD WITH DOG HABITS

2 baby madda at the bottom .. 2 a them him breed pon the wife weh deh pon the top Beside him

Yesterday mi Realize them send in mi ex man 🙄 birdy from mountain view .. honestly a suh mi did get pregnant and the boy tell me dash it Weh unless him nah own it .. I cried but god knows best … the girl Inah the black with the black out fit a one a him baby madda mi hear seh him just own fi r son .. the next one Inah the white have a son fi him … tbh him have more pickney him a hide it soon bus … him a clown cause the wife married man a England and him a call her wife 😂😂 pure laugh wi laugh after him a mountain view .. gal drop him like dog .. just imagine how him style the baby madda them and the gal have r husband … him have a next baby madda mi nav no pic wid r .. birdy stop be gal clown 🤡 n put ur 3 kids them first .. tbh mi just all a know bout the last one . U see wah gal mek man do fi money put ur kids first not woman hope u learn now the wife gone r should I say so call wife

3 thoughts on “BIRD WITH DOG HABITS

1. Good Miss yuh still want him all when dem have him an yuh know yuh chance slim. Dah cocky yah have powa him eeda fuck or suck hunnu good.