BLEACHED CHICKEN AND BEER STILL AT IT

10 thoughts on “BLEACHED CHICKEN AND BEER STILL AT IT

1. The amount a disease lexi have me feel sorry for chicken and beer. Lexi you too bad give you vagina a break now mon it tired. You vagina tired a the man them that can’t help it. You vagina soon start fight you. Such a pretty little girl and you waste your life it not too late get it together.

2. From Jermaine Flava dead lexi nuh stp walk and f** kmt any man ina east weh lexi nuh f**k a dem nuh want har…lil gyal rest u pussy now mon u a f**k from u a 10 good god u muss caan gwan chill now… Beer weh ishy really a do bout she waste time and money married u all dem gyal deh want sum f**k lick wid a 2 by 4 in a dem head top f**ng wutless

3. LEXXI Yah D Worst Bloodclaat Gyal In a East Kingston.Yuh just a bounce from cock to cocktail suh till yuh jump pan yuh good good fren baby father own (kadesha).Rest yuh pussy now man…ps mi hate yuh Lil clothes,and shoesdem.Nothing bout yuh and yuh dutty pussy.

4. LEXXI Yah D Worst Bloodclaat Gyal In a East Kingston.Yuh just a bounce from cock to cocktail suh till yuh jump pan yuh good good fren baby father own (kadesha).Rest yuh pussy now man…ps mi hate yuh Lil clothes,and shoesdem.Nothing bout yuh and yuh dutty pussy.