BLOOD YUH CAN CHANGE YUH NAME TO DOG’S BLOOD NOW

17 thoughts on “BLOOD YUH CAN CHANGE YUH NAME TO DOG’S BLOOD NOW

1. Dem young gal yah good, if a him a my meal ticket I will work around the clock, 5 jobs if needed. Why him bleach out suh, he would look much better with his natural color. Dem and dem bad color, BLACK IS BEAUTIFUL

2. I would prefer to work in a cesspool of shit than looking at that face day and night for money. These young Girls will do and be with anything for money. Him shirt look like it come straight off a fordham Rd.

3. Blood don’t take care of none of his kids. Him breed tiffany and not even a look pon she, all the fake breast and batty she do,she still not winnin. Precious is one of blood baby mother also, bitch look like any crack head and don’t look good. that bitch be mad cause blood don’t take care of her child either which is a (Son) Precious she swear she did win a prize when she meet blood and run guh breed fi him cause blood f*k her, trick her, and breed her and has the baby born him leave her dirty ass lol.i don’t know how unuh young gal do it, cause not even fi love or money that ugly creature couldn’t lay down pon top a me.

4. BLOOD HAVE HIM MONEY , HIM NUH NEED NONE A DEM GAL YA ,HIM CAN CONTINUE BUY PUSSY ,HIM SHIRT REALLLLLL .DAT MAN DONT WEAR NO FAKE SHIT .

5. @anon#4 So what if it come from fordam rd… stores have to do biz that’s why some of u butooo have criminal record,, its all bout someones name to validate your sorry ass, you have worn or f*k someone who has worn wuss than that.. lots of us use to old bruk back home there was no name brand

6. Dah gyal deh a wah matrass Inna real life. She Tek man like how dry peas need wata. She probably a sex him cah who nuh sex she, a who nuh born yet