BOBBETTE YUH MAKEUP VELLY VELLY CHEAP

0 thoughts on “BOBBETTE YUH MAKEUP VELLY VELLY CHEAP

1. Because she plaster her face with too much makeup that is why it is all over the guy’s face. Don’t understand why females think it is necessary to put on layers and layers of foundation and powder. Any makeup whether cheap or expensive will be a mess if you cake on too much on your face.

2. Morning met. It’s velly velly difficult to get to your stories. As I click on the link ads pop up in its place. Not sure if it’s your end or our end.

1. No and I have tried on both mobiles..one of the bloggers will soon tell u how and I will do a sticky post friday on how to resolve the issue

3. mi seh put a man beside daffy nd watch him relax nd smile but put one wld breast nd him get upset.

Jadion jus a get more ugly by the tube him a use sas crise man

1. Simply di same thing mi seh to, mi nuj know if a woman in general him nuh like or Bobby, ,but di body language a speaks volumes. Caan believe Daffy deh a dance wid har afta him know Bready did deh wid har.

4. Iiiii sah. I don’t condone bleaching on any level…but mi si why some women do it…now when a man start bleach that takes the cake!!! The guy in the red shoes looks very ghostly he scares me with the two tone face…dwrcl

5. Dudette, smh a makeup she a wear or Berger Paint? Daffy always a lean out as she a lean in,man, in nuh into yuh. look how him a lean towards Jayze? hmmmm

6. She been have har ring ck her old pics unnu ah look everything fi seh bad bout bobbette n don’t have nothing really to say y’all some feens for her

7. No it look like Daffy was playing in her make up and it sweat out No it look like Daffy was playing in her make up and it sweat out :cd :hammer

8. Unnu nuh see Daffette a show off pon unnu wid him ring! Him and Bob married now or wah?

Sas crise Jadion stop the bleaching and see if u can get back u natural color! Yuh fava shrimp wid paprika pon it

9. icon.u ugly badddd..ehh if u ugly one more time..and I don’t call people ugly but ma. u a beat me eye dem bad ina di evening ya. why u as a so called bad man woulda take uo bleaching and do u self so..u never yet look pan u old pic and look pan u self now and see say something nuh right..ands fi daffiesha and bob..see he is a wicked gal..see he is he couldn’t tell daffiesha say her makeup sweat off and fi go touch up in the bathroom before shim take a pic. wicked gal

10. Jay Icon, please a beg mi a beg yuh…whatever yuh a do, STOP IT IN JESUS NAME, yuh stay baddd, yuh look like a dead man, a which halloween party dis inna August? A Bobette powda,& concealer yuh borrow? Duh nuh borrow it again,is not concealer,is revealer, cause it jus a reveal di real u. Meck mi stop yasso,cause mi si mi about to get carried away. A which funeral parlor unnuh get them make up deh from??

11. Bobette fi such a hype girl yuh hav the worst facial acne i have ever seen in my life…ppl,she needs the make up pile on,if yall eva see her without the make up yall wouldnt done talk
    her skin stay bad she hav very bad acne which she pick.so its acne, black marks, and scabs on her face not even proactive or Dr.Zizmor can help her..she try bleach away the black spots with Simone bleaching cream, but it nah work..to see this girl without makeup is a horrible sight. jah kno mi coldnt believe

12. Jay don’t know whats up with your face but please stop it. U look much better in your natural state. Like u still but the bleaching is a no no