BOLT DEM SEH DI SONG HAFFI FOLD UP AND PUT WHEY

13 thoughts on “BOLT DEM SEH DI SONG HAFFI FOLD UP AND PUT WHEY

1. My girl likes to party all the time party all the time paaarty all the time Eddie Murphey’s voice :kr a wadu Bolt :hammer i swore it was satan himself Joe Bagdonvich eenuh

2. I have hearrd much worse. A little too much auto tune, but when you cyaan sing that’s the go to. Mi give it a 5 out of 10

3. Obviously this was for laughs! Nutn serious… this was a do over of the song Eddie Murphy did in the 80’s ! Bolt could be a comedian, very entertaining! Sender every f’ing ting unnuh use fi try and bring dung di man, sometimes unnuh fi know when fi just have a f’ing laugh enuh kmft… Unnuh nuh tink bolt know seh him cyaah sing?!

4. No people you’ll really think this was for real? All of this is just for funny. Where is you’ll sense of humor? Just something for him to do ####stayingrelevant. FYI that’s not even auto tune this lip syncing at is best

5. :ngakak :ngakak :ngakak dwprcl Kasi dis is all your fault. Mi naw talk cause mi caah sing neither lmao. To di grung wid dat damn Michael Jackson jacket…a wah do Kasain man. Cho bloodclaat mi naw carry dis at all.