BOODIE BIG UP YUH STUMUKK

If a laaf a pop up today!!! Den Tameka Nikita Boodie a still mascot? A don’t blame you foodie, don’t lef u man all wen him av 100 gal. Big up uself Boodie!

10 thoughts on “BOODIE BIG UP YUH STUMUKK

1. Woman stop lef dem man nowadays wen dem find out sey dem a cheat. So what’s the big deal if she want stay wid har baby fada unuh too nuff!

2. Which man today have 1 gal? Shootie a galiss from longtime and Boodie did know dat. Memba she use to f**k him fren enuh.

3. Boodie still a keep???? Kmt! She get played out now. Sharlene leave the gal alone! D two a unuh av baby fi shootie, mek the pickney dem grow as siblings and stop molest the woman now!

4. what a beautiful girl, darling you will leave when the time is right don’t settle for constant hurt and pain in the name of ‘love’. p.s. i need to take my own advice.

5. Unuh nuh see Tameka a try change har life. Goddie baptize now, leave har alone! A hope Carlton see it fit fi marry har now.

6. It look like har MUA business naah wk out Goodie nuh stop do live fi get a buss.!!!! Me tink u dawta wuda go better sch dan dat Boodz and shootie!!!!!