BORE BUDDY BULLY DEH A JAIL,…SHOOT UP AN BAY TINGS..FLORIDA COME CHOO

bully-Optimized
Metty me say big shoot out I over heard go down a Keisha platinum party Satday night. God over see everything Me friend Juliet car get shot up cah badmind. Bully gone jail and Feds have her car. People a talk bout 6 man get cuff plus one get shot up. What a ra*s thing.
Can’t believe Karym name call to. But met you WAH know bully no like Karym them a beef good while till one morning bully see him a hype and WAH empty him gun pon him. Selector them must stay in them lanes of music.florida people talk the story
karim-Optimized

0 thoughts on “BORE BUDDY BULLY DEH A JAIL,…SHOOT UP AN BAY TINGS..FLORIDA COME CHOO

1. Keisha No Platnum, Yes Platnum. Danavon Tears on your shoulders. You is one salty Gal. Who out a dem right mind go to this gal party? Har sin a follow har to har grave.

2. Off topic, Met n Metters quick question. did they find the guy that killed the girl outside a party a few years ago in FL? It was on the wall, i recalled that they said he used to beat her a lot then he kill her and went in hiding. Any updates on this story?

3. Sender wen you get the story correct come bck, because the picture up top nuh have nothing to do with the shooting. That individual got arrested the night before.

4. please send in the full mix up. sender please we not mind readers and everybody not in Florida to know what happen.
    Guiness get smady good fi hide him. mi cyan believe all now dem nuh find him rass. .Met can we repost the story wid some pics, pressure him baxide…anyweh him deh him inna smady dance dat fu**a love hype life

5. If you have something to say that much why don’t you go on your Instagram on Facebook and say it if you look at the pattern on the right side..it’s only three different patterns.so you’re not fooling anyone.you didn’t went on your lunch break.the way for you as you were then it got disconnected. you illiterate scum

6. somebody fill me in…all of this fighting and shooting over a gal? and sender that pic is reds from diamond exclusive mix up crew.

7. Well from long time karim a whole malice cus him think troy from diamond xclusive a fv*k di gyal. Dis a gwan couple months now. From October when dem catch up out a top hop. Bully dem did a talk bout it wid twitch when karim come ova deh wid him hype foolish self so. Liquor start fling and sum mobay bwoy from palm beach want dem fi move wid di fckkry. it den turn into one shoot out outside

Leave a Reply to Lady WoW Cancel reply