BOUGHT AND PAID FOR YES OOO

0 thoughts on “BOUGHT AND PAID FOR YES OOO

1. Met morning, Metter morning.

Bwoy, I have to laugh. it seems the world hold Black women at such high regards and on such a high pedestal that everything the black women do is criticized even when other race of women do it, it’s like we’re the only one that matters.
    all now people failed to realize that every race of women wear ‘bought and paid for hair,’ white celebs an local white gal a walk round with dem extensions, wig an weave but a we a get chat bout ah?
    white women, Asian women, and Indian women bleach but yet is us black women get highlighted; a wah suh? why work sooo hard to keep us down if unuh nuh like us?

1. kmt i have time a follw dem up…..u nuh see sey probably DYCR woman probably waan some brazillian hair and him cyaaan afford it….hence this trying to come back song. Nywhoo a dem same one a psssssssst off a di woman dem when dem a walk by :cool

2. It seems like him figot som a di man dem……A it kartel did a wear, a it mavado a wear, a it khago prolly a wear loll